HOROSCOP

Zodia născută să facă bani. Vine o perioadă plină de realizări. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Zodia născută să facă bani. Vine o perioadă plină de realizări. Mihai Voropchievici previziuni complete

Mihai Voropchievici spune că o zodie va avea de muncit ani întregi pentru a obține ceea ce își dorește. Sunt nativi destul de delăsători, iar asta îi va costa ”scump”.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopului special „Anii de glorie pentru fiecare zodie” la fanatik.ro. Potrivit acestuia, Vărsătorii, deși sunt isteți, se lasă copleșiti de lene.

Nativii acestei zodii vor cea de muncit enorm pentru a realiza ceea ce și-au propus în viață, iar mereu se văr plânge de acest lucru. Va dura ani întregi până când își vor da seama ce nu a mers și de ce.

„Vărsătorii sunt niște nativi isteți din fire, dar delăsători. Au un pic de lene, precum Săgetătorii. Asta nu îi ajută deloc în tinerețe și vor munci din greu să facă lucruri în viață. Deseori nu reușesc să obțină ceea ce vor. Mereu se vor văita de cât au muncit. După vârsta de 30 de ani, le sună clopoțelul, deșteptarea! Își dau seama că trebuie să muncească din greu pentru a obține ceva, până undeva în jurul vârstei de 45 de ani”, spune numerologul.

Zodia care știe cum să se bage sub pielea oamenilor

De cealaltă parte, Peștii caută să își împlinească numeroase dorințe, însă și la ei timpul nu prea le este prieten. Au gânduri mărețe și sunt maleabili, iar asta le este de mare ajutor.

În general știu cum să se bage sub pielea anumitor persoane și tocmai din acest motiv poate avea numeroase beneficii.

„Peștii nu au foarte mult timp la dispoziție să își realizeze cele mai complicate dorințe și să-și finalizeze planurile mărețe. Ei sunt utopici de multe ori. Au gânduri de mărire, de îmbogățire. Reușesc, deseori, datorită faptului că sunt maleabili. Știu să intre pe sub pielea oamenilor, știu să se facă utili.

Pe parcursul a 10 ani, Peștii reușesc să facă tot ce și-au propus și să se declare mulțumiți cu realizările lor. Sunt cea mai rapidă zodie, care se mișcă fantastic de mult. Se mișcă în sensul bun. Anii de glorie pentru Pești sunt între vârsta de 25 și 35 de ani. Pentru prima parte a horoscopului special „Anii de glorie pentru fiecare zodie”, adaugă numerologul Mihai Voropchievici.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate