HOROSCOP

Zodia care a primit protecție divină. Vine o perioadă de vis. Atrage binele ca un magnet. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Zodia care a primit protecție divină. Vine o perioadă de vis. Atrage binele ca un magnet. Mihai Voropchievici previziuni complete

Mihai Voropchievici spune că o zodie are numeroase avantaje față de altele când vine vorba de divinitate. Aceasta atrage lucrurile pozitive în viața ei fără să își ea seama.

Mihai Voropchievici a vorbit despre legătura zodiilor cu divinitatea. Doar doi nativi se pot lăuda cu numeroase avantaje. Este vorba despre Balanțe și Săgetători.

Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, Balanțele sunt extrem de spirituale. Spre deosebire de alte zodii, acești nativi știu cum să se apropie de forța divină și tocmai din acest motiv reușesc mereu ceea ce își propun.

”Balanțele sunt firi libere și neîngrădite. Reușesc mereu să facă tot ce își propun. Sunt familiste convinse, visează la o familie fericită și, de multe ori și numeroasă, dar și la o carieră de succes.

Dobândesc toate acestea până la vârsta de 35 de ani. Balanțele, contrar celorlalte zodii, se iau de la o vârstă foarte tânără în serios și, puțin câte puțin, își fac o condică notând tot ce trebuie să facă în viață. Sunt și spirituale și știu foarte bine să se apropie de forța divină”, spune numerologul, potrivit fanatik.ro.

Zodia care este protejată de divinitate

Și nici Săgetătorii nu sunt prea departe. Nativii acestei zodii sunt singurii care se bucură de norocul de la Divinitate. Nici nu trebuie să muncească prea mult, pentru că lucrurile bune vin la ei.

De asemenea, sunt foarte inteligenți și știu cum să atragă norocul în viața lor. Pe de altă parte, satisfacțiile le vor culege ceva mai târziu.

”Săgetătorul e singura zodie care e conștientă de norocul care i-l oferă pronia cerească sau Divinitatea. Nu se chinuiesc prea mult să muncească pentru toate cele dorite. Ei vor primi exact tot ce își doresc. E singura zodie care are un noroc absolut. 

E adevărat, Săgetătorul are și o inteligență extraordinară. Factorul decident este norocul ieșit din comun, care vine exact când are nevoie. Hop, când are nevoie, vine norocul la ușă. Săgetătorii se declară mulțumiți de tot ce au abia în jurul vârstei de 45 de ani”, mai precizează numerologul Mihai Voropchievici.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate