HOROSCOP

Zodia care va avea o cumpănă în câteva zile. Vine o perioadă grea, dar trebuie să reziste. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Zodia care va avea o cumpănă în câteva zile. Vine o perioadă grea dar trebuie să reziste. Mihai Voropchievici previziuni complete

O zodie primește o mare lovitură. Are de dus lupte grele în perioada următoare, deci ar fi bine să se pregătească din timp de ele, avertizează Mihai Voropchievici.

Numerologul Mihai Voropchievici anunță o săptămână complicată pentru multe zodii. Unele vor învăța ce e răbdarea, în timp ce altele au de dus sarcini mai grele la bun sfârșit.

Pentru Scorpion, runele aduc un sfat important. Nativii acestei zodii au nevoie de răbdare și trebuie să nu mai forțeze mâna norocului. Vor avea parte de surprize frumoase, doar dacă știu cum să le aștepte.

„Scorpionul e sfătuit să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului, pentru că surprizele plăcute sunt făcute pentru toți Scorpionii care știu să aștepte. Şi ei ştiu să aştepte, au o răbdare de nezdruncinat”, spune numerologul.

Marea lovitură va fi pentru Săgetători. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt nevoiți să preia o sarcină dificilă. Ar fi bine să aibă forță și tărie pentru ea.

Zodia care are de dus o mare bătălie

Se anunță o săptămână complicată, iar Mihai Voropchievici le recomandă acestor nativi să reziste. Astrele sunt alături de ei, drept urmare, lucrurile vor fi mai ușoare.

„În schimb, Săgetătorul preia o sarcină mai grea, pentru că are nevoie de forță, putere şi tărie. E o săptămână puțin mai complicată și va trebui să ştiţi că nu sunteţi singuri, iar astrele vă încurajează să fiți puternici și rezistenți”, adaugă Mihai Voropchievici.

Pentru nativii din zodia Capricorn se anunță de asemenea o bătălie grea. Chiar și așa, cei născuți sub acest semn zodiacal nu trebuie să își facă griji pentru că reușesc să iasă învingători orice ar fi.

„Va avea o bătălie de dus în săptămâna următoare, dar sfatul runei este să nu fie îngrijorat, deoarece va câștiga în mod sigur. S-a învățat să câștige, chiar dacă e bătălie sau nu, el vrea să fie în permanență un câștigător”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate