HOROSCOP

Zodia care va primi un cadou surpriză în următoarele zile. În plus, vin și vești foarte bune. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Zodia care va primi un cadou surpriză în următoarele zile. În plus vin și vești foarte bune. Mihai Voropchievici previziuni rune

Mihai Voropchievici anunță zile de vis pentru o zodie. Alți nativi în schimb primesc un semn important, pentru care trebuie să fie pregătiți.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul urnelor. Unele zodii vor avea parte de surprize plăcute, altele ar fi bine să fie atente la ceea ce fac.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Berbecii sunt cei care primesc un mesaj dublu din partea runelor. Nativii acestei zodii trebuie să se relaxeze pentru că lucrurile nu le merg prost deloc.

Deși își fac numeroase scenarii negative și se agită, în realitate nimic nu e greșit. Tocmai din acest motiv, mai bine lasă totul deoparte și se bucură de o perioadă frumoasă din viața lor.

”Berbecul are un mesaj dublu de la rună. În primul rând, e sfătuit să se relaxeze, iar această relaxare va surveni datorită faptului că cineva foarte apropiat unui nativ din zodia Berbec se bucură în prezent de o sănătate excelentă. Deci Berbecul n-are de ce să se agite și să-ți facă griji, să fie tensionat. Deci, relaxați-vă că totul e în regulă”, spune numerologul.

Mihai Voropchievici, despre zodia care primește niște bani

Nici nativii din zodia Taur nu au de ce să se plângă, ci din contră. Primesc o veste bună, iar pe lângă asta, cei născuți sub acest semn zodiacal ar putea fi răsfățați și cu un cadou.

Iar aici poate fi vorba despre o sumă importantă de bani, adică fix ce le place. Drept urmare, să fie relaxați și să ia lucrurile bune așa cum sunt.

”În schimb, pentru Tauri e o săptămână în care abundă veștile bune, dar în afară de vești bune, s-ar putea să primiți și un cadou surpriză. Dar de ce nu și o sumă de bani importantă? I-a lovit cu trei lucruri care nu le plac deloc Taurilor: bani, cadouri și surprize plăcute”, adaugă numerologul Mihai Voropchievici.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate