HOROSCOP

Zodia care s-ar putea muta în străinătate. Vine o oferă de job de acolo. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodia care s-ar putea muta în străinătate. Vine o oferă de job de acolo. Cristina Demetrescu previziuni complete

Cristina Demetrescu spune că o zodie își poate schimba viața total în următoarele zile. Au loc discuții intense în următoarea perioadă, dar și multă agitație.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet pentru cea de a doua parte a lunii iunie. Prima lună de vară aduce rezolvări, dar și schimbări importante.

Pentru Fecioare, astrologul anunță o perioadă agitată. Au loc discuții cu superiorii și pot exista schimbări majore în anumite situații.

În funcție de familia din care fac parte, nativii acestei zodii vor fi nevoiți să își schimbe viața și să se adapteze unor noi situații, așa că mai bine să se pregătească.

„Fecioarele obţin aprobări şi se recomandă două săptămâni de discuţii cu şefii. Are loc o schimbare a raportului de forţe între Fecioare şi copiii lor, poate sunt copii mai mari, dar pot fi şi copii mai mici care schimbă viaţa Fecioarelor şi trebuie să se adapteze în funcţie de noua dimensiune a familiei”, spune astrologul.

Cristina Demetrescu a spus cine e zodia care își poate schimba viața total

Pentru nativii din zodia Balanță pe de altă parte, agitația predomină. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt pe drumuri. Au de rezolvat numeroase aspecte legate de vize, pașapoarte și nu numai.

Și ei își pot schimba viața total. Au șansa să se mute într-o nouă locuință sau poate chiar să plece din țară. Mai mult de atât, nu ar fi exclus ca familia să să extindă, sau să aibă parte de niște vizite neașteptate în următoarele săptămâni.

„Balanţele au drumuri de făcut, rezolvarea unor acte ce ţin de relaţia cu străinătatea – poate paşapoarte, vize, drept de muncă, o serie de lucruri care le ajută să-şi extindă activitatea. Îşi poate schimba casa, se mută sau au loc schimbări în domiciliu sau schimbări mai mari în familia extinsă care s-ar putea să le vizeze”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate