HOROSCOP

Zodia aflată sub protecție divină. Runele o ajută să-și îndeplinească toate dorințele în aceste zile. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Zodia aflată sub protecție divină. Runele o ajută să-și îndeplinească toate dorințele în aceste zile. Mihai Voropchievici previziuni complete

Mihai Voropchievici spune că o singură zodie se află sub protecție divină în următoarea perioadă. Alți nativi au parte în schimb de alte provocări majore. 

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul urnelor pentru zilele care urmează. O singură zodie poate sta liniștită, pentru că beneficiază de protecția astrelor. Care este? Aflăm în continuare.

Pentru Gemeni în primul rând, Mihai Voropchievici anunță o perioadă destul de ciudată. Nativii acestei zodii nu o duc prea bine pe zona de comunicare.

Mai mult de atât, ar fi bine ca cei din jurul lor să îi lase în pace măcar pentru câteva zile. Au nevoie de puțin timp cu ei și de asemenea, au nevoie și de liniște.

”Gemenii intră într-o pasă necunoscută, se văd într-o zonă de mister, comunică mai lapidar sau deloc. Cer de la cei din jur să li se respecte momentele de liniște, momentele în care ei sunt de vorbă cu ei și cu partea divină. Așa că o săptămână mai liniștită”, spune numerologul.

Zodia care are parte de schimbări majore

Pentru nativii din zodia Rac se anunță de asemenea zile tumultoase. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte de schimbări majore, așa că ar fi bine să se pregătească pentru ele, astfel încât să nu fie luați prin surprindere.

”La Raci, urmează o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Deci, schimbări majore, așa că să fiți pregătiți, să nu vă ia pe nepregătite”, adaugă Mihai Voropchievici.

Leii în schimb pot să răsufle ușurați. Acești nativi sunt cei aflați sub protecție divină. Orice forță malefică va sta departe de ei în perioada următoare, astfel că pot face cam tot ceea ce își doresc.

”Leul se va simți în siguranță, va avea o săptămână de siguranță sub protecție divină, protecție împotriva forțelor malefice și a controlului grănicerilor”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate