HOROSCOP

Zodia care va fi lovită puternic de Luna Neagră. Apar o serie de cumpene delicate. Urania, previziuni complete

Zodia care va fi lovită puternic de Luna Neagră. Apar o serie de cumpene delicate. Urania previziuni complete

Urania spune că Luna Nouă, dar și Planeta Marte aduc schimbări în cazul a trei zodii. Unele bune, altele ceva mai neplăcute, avertizează astrologul.

Urania a prezentat horoscopul complet pentru următoarea săptămână. Trei zodii sun influențate masiv, astfel că e bine să știe ce le așteaptă pentru a nu fi luate prin surprindere.

Conform horoscopului prezentat de Urania, Capricornii vor fi influențați de Luna Neagră, dar și de planeta Marte. Nativii acestei zodii ajung în situații extrem de dificile.

Iar ce este și mai rău e faptul că apar niște ”adversari” pe care nu i-au luat în calcul vreodată și care îi vor intimida în numeroase contexte în perioada următoare.

”Pe fondul triplei conjuncții Lună, Marte, Lună Neagră, contextul nu va fi deloc favorabil Capricornilor, ei fiind cei „atacați” de către adversari sau puși în dificultate ori supuși unor tentative de intimidare”, avertizează astrologul.

Vărsătorii sunt și ei influențați, dar de Luna Nouă. În cazul celor născuți sub acest semn zodiacal însă, lucrurile sunt ceva mai bune. Au parte de o surpriză, ori de o altă schimbare benefică.

Zodia are are parte de oferte neașteptate, dar și de surprize

În sfârșit viața lor devine ceva mai palpitantă așa cum și-au dorit întotdeauna. Deci pot spune lejer adio către banalitate și plictiseală.

”Luna Nouă în Gemeni va accentua această predispoziție interioară și le poate oferi o surpriză, o noutate, o ofertă neașteptată, o turnură a vieții cotidiene care să-i scoată din banalitate și plictiseală”, adaugă Urania.

Pentru Pești, luna nouă aduce câteva evenimente acasă. Poate fi vorba despre niște proprietăți. Oricum ar fi, totul e legat de familie, iar lucrurile s-ar putea rezolva.

”Va avea loc Luna Nouă în Gemeni, posibil eveniment care are legătură fie cu casa în înțelesul de locuință, domiciliu, posesiune imobiliară, fie sub aspect familial”, mai spune astrologul Urania.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate