HOROSCOP

Zodia care va avea parte de o cumpănă majoră. Vin zile complicate. Urania, previziuni complete

Zodia care va avea parte de o cumpănă majoră. Vin zile complicate. Urania previziuni complete

Urania a prezentat horoscopul pentru perioada următoare. Sunt zodii care vor avea de depășit perioade dificile, avertizează astrologul. 

Conform horoscopului prezentat de Urania, unele zodii au de dus lupte interioare. Sunt și nativi care au parte de schimbări la nivelul personalității, în timp ce alții au o stare de spirit ceva mai ciudată.

Astfel, pentru Capricorni, Urania anunță o perioadă de tranzit a lunii pe partea de personalitate. Nativii acestei zodii devin mai blânzi, dar și mai delicați.

De asemenea, dacă până acum erau porniți pe ceartă, de această dată devin mai corecți și încearcă să evite conflictele ori diferite dialoguri mai acide.

”Luna se va afla în tranzit prin casa I a personalității acestor nativi și le va da mai multă suplețe, mai multă delicatețe, blândețe și dorința de a atenua dialogurile „colțuroase” printr-o corectitudine amabilă”, avertizează astrologul.

Pentru nativii din zodia Săgetător în schimb, următoarele zile aduc o stare de spirit ceva mai ciudată. Dacă au nevoie de răbdare, le va fi greu să o obțină. De asemenea și concentrarea poate fi dificilă în această perioadă.

Zodia care nu se mai poate concentra

”Stare de spirit mai puțin utilă celor care desfășoară activități profesionale intense unde e nevoie de răbdare și de concentrare”, adaugă astrologul.

Peștii în schimb au parte de o cumpănă interioară. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt agitați, revoltați și nimic nu-i mai mulțumește.

E legat de viața personală, dar și cea profesională, iar toate aceste lucruri le vor afecta starea de sănătate. Mare atenție deci, avertizează Urania, având în vedere această perioadă continuă de agitație, pentru că efectele ei ajung să se resimtă din mai multe perspective.

”Agitație interioară, momente de revoltă față de unele secvențe de viață personală și profesională prin care trec și care se vor reflecta în planul sănătății curente”, mai spune astrologul Urania.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate