HOROSCOP

Zodia care va divorța în perioada următoare. Nu își mai poate salva relația deloc. Minerva, previziuni complete

Zodia care va divorța în perioada următoare. Nu își mai poate salva relația deloc. Minerva previziuni complete

Minerva spune că o zodie ajunge în pragul divorțului. Deși bifează succese pe alte planuri, își strică relația acasă, iar lucrurile nu se mai pot rezolva.

Astrologul Minerva a prezentat horoscopul complet pentru anul 2023. Începând cu cea de a doua jumătate a anului, Berbecii vor ajunge în situații nu tocmai plăcute.

Nativii acestei zodii își pot strica relația și poate să ajungă chiar și în pragul divorțului. Asta e valabil pentru cei care sunt într-o relație și care aleargă după succes.

De cealaltă parte, Berbecii necăsătoriți au șanse mari să își unească destinele. De asemenea, norocul le bate la ușă și din punct de vedere financiar.

Au șansa să își achiziționeze o nouă proprietate. Iar spre finalul verii dau marea lovitură. De abia din toamnă, lucrurile se aranjează și devin mai liniștite în cazul lor.

”Vor ajunge să aibă succes, dar anul vine cu mai multe contemplare. În a doua jumătate a anului 2023, nu vor reuși să ignore nimic din ce se întâmplă în jurul lor și pot să strice relațiile.

Cei necăsătoriți s-ar putea să se căsătorească. În iunie își pot cumpăra o proprietate nouă. În iulie și august își vor îngenunchea adversarii. În septembrie și octombrie abia vor mai avea timp să respire de ocupați ce sunt”, a afirmat astrologul.

Zodia care va fi înșelată la bani. Minerva, previziuni complete

Pentru Tauri, Minerva anunță probleme financiare mari. Cei născuți sub acest semn zodiacal riscă să fie înșelați și să piardă bani.. Ar fi bine să fie atenți la ce împrumuturi fac, dar și oferă.

De asemenea, atenție mare la starea de sănătate. Pot avea o surpriză neplăcută pe acest plan, în perioada care urmează.

”Situația lor financiară s-ar putea deteriora din cauza creșterii cheltuielilor sau ar putea deveni victima unor înșelăciuni. Feriți-vă să dați bani împrumut. Din iunie, ar trebuie să fie mai atenți la sănătate. S-ar putea confrunta cu o tensiune mentală.

Stresul legat de muncă și de factorii externi ar putea avea un impact masiv asupra lor. Se poate afla despre ei că suferă o boală, lucru pe care l-au ascuns. Va fi șocul vieții lor. Partea interesantă e că pot să se mute într-o altă localitate”, a adăugat Minerva.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate