HOROSCOP

Zodia care va avea parte de întâlnirea vieții ei. Nu ocoliți această persoană! Urania, previziuni complete

Zodia care va avea parte de întâlnirea vieții ei. Nu ocoliți această persoană Urania previziuni complete

Urania spune că o zodie va ajunge într-o situație de maximă urgență. Are de rezolvat o avalanșă de probleme care vin direct peste ea.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru perioada următoare. Luna Nouă aduce informații noi, surprize, dar și probleme pentru anumite zodii.

Conform horoscopului prezentat de astrologul Urania, Balanțele sunt cele influențate de Luna Nouă în Gemeni. Nativii acestei zodii primesc o invitație, ori o informație utilă.

De asemenea, vor avea parte o de o întâlnire cât se poate de interesantă dacă acceptă invitația, iar lucrurile vor merge fix în favoarea lor, spune Urania.

”Luna Nouă în Gemeni le poate aduce nativilor o invitație, o informație utilă, surpriza acceptării lor într-un context dorit de ei, bucuria unei întâlniri interesante pentru dezvoltarea lor socio-profesională”, precizează astrologul.

Nativii din zodia Scorpion în schimb sunt puși pe fapte mari. Ajung într-o situație de mare urgență în raport cu anumite informații. Poate fi vorba despre fie despre bani, fie despre anumite proceduri.

”Nevoie urgentă de informații precise sau de lămuriri cu privire la o chestiune financiară (fiscală) sau patrimonială (legislație, proceduri)”, adaugă Urania.

Urania știe ce zodie va fi influențată de Mercur

Săgetătorii în schimb pot sta fără griji. Mercur animează relațiile parteneriale pentru cei născuți sub acest semn zodiacal. Aceștia vor avea chef de discuții și de asemenea, de numeroase întâlniri.

Pe de altă parte, în ciuda faptului că sunt activi și au inițiativă, Săgetătorii nu prea au șanse mari să rezolve anumite probleme care îi tot macină așa cum își doresc de ceva timp. Totuși, nu va fi o perioadă prea negativă pentru ei, deci să nu cedeze.

”Relațiile parteneriale vor fi animate de Mercur care va anima dialogurile, va precipita întâlnirile, va spori cheful de discuție dar care nu va da și șansa unei rezolvări rapide și definitive”, mai spune astrologul Urania.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate