HOROSCOP

Zodia care se va îndrăgosti săptămâna aceasta. Apare o iubire noua și pasională. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Zodia care se va îndrăgosti săptămâna aceasta. Apare o iubire noua și pasională. Mihai Voropchievici previziuni rune
22 mai / 10:57

HOROSCOP. Începe o săptămână plină, în care astrele își vor face intens simțită prezență. Pentru unii nativi, veștile sunt foarte bune. De exemplu, Peștii primesc Wunjo, ceea ce înseamnă reușiste pe toate planurile, în timp ce Fecioarele vor avea zile pline de îndoieli și o stare mai degrabă negativă.

Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 horoscopul runelor și a explicat în detaliu la ce trebuie să se aștepte toate zodiile. Previziunile sale săptămânale sunt extrem de așteptate în fiecare săptămână.

Berbecii trebuie neapărat să se relaxeze. Ei vor fi destinatarii unui mesaj dublu. Cineva foarte apropiat de ei se bucură de o sănătate excelentă, deci nu trebuie să se agite prea mult, să își facă griji suplimentare.

Taurii sunt privilegiați și vor avea parte de vești bune. S-ar putea să primească un cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă și, de ce nu, poate chiar pe amândouă. E o săptămână în care lucrurile valoroase vin spre ei.

Zodia care își va cunoaște jumătatea

Gemenii intră în săptămâna dragostei. Pentru ei apare runa cu simbolul iubirii. Vor avea parte de ceva fierbinte, nou, pasional, spune Mihai Voropchievici.

Racii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă, căci vine o săptămână mult mai bună. Viitor vine cu lucruri bune, deci să nu se mai agite inutil.

Leii, în sfârșit, pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă cu o condiție: să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Mai multe capete, mai multe idei, mai multe păreri și mai multe rezolvări ale problemelor.

Balanțele sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Trebuie să fie prudente, să fie atente ce acțiuni fac, unde merg, unde călătoresc. Conducătorii auto trebuie să mai reducă viteza. Atenție mare și la cheltuieli, căci pot apărea capcane din cauza lipsei de precauție.

Scorpionii rămân în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, cât de curând. Schimbarea asta poate interveni pe 22 mai sau pe 23. În orice caz, ceea ce vor trăi îi va marca, în sens pozitiv, chiar din primele zile ale săptămânii.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate