HOROSCOP

Zodia care își găsește marea iubire la final de mai. Lucrurile se schimbă total în viața ei. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodia care își găsește marea iubire la final de mai. Lucrurile se schimbă total în viața ei. Cristina Demetrescu previziuni complete

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru cea de a doua parte a lunii mai. Multe zodii încep să își revină și în sfârșit au șansa să fie fericite.

Conform horoscopului prezentat de astrologul Cristina Demetrescu, vine o perioadă fabuloasă pentru Scorpioni. Nativii acestei zodii au șansa să se căsătorească, iar lucrurile le surâd în totalitate din punct de vedere amoros.

Se anunță câștiguri și din punct de vedere financiar. Însă nu toți nativii sunt atât de bine aspectați. Sunt și Scorpioni care din păcate ar putea să încheie o relația până la finalul lunii mai.

„Scorpionii au o perioadă fabuloasă din punct de vedere sentimental, pot ajunge să se căsătorească. Atenție, însă, Jupiter pe casa relațiilor aduce și divorțuri, acolo unde sunt persoane care au fost înțepenite în anumite relații și nu au mai reușit să iasă. Aduce câștiguri din procese pentru Scorpioni și parteneriate bune în afaceri”, spune astrologul.

Zodia norocoasă pe toate planurile

Pentru Săgetători în schimb, lucrurile arată bine pe toate planurile. Cei născut sub acest semn zodiacal scapă de Mercur Retrograd și se simt în sfârșit bine.

De asemenea, au idei multe, norocul le surâde și din punct de vedere profesional, iar scopurile pe care le aveau au mari șanse să fie atinse în perioada următoare.

„Săgetătorii vor avea o perioadă bună din punct de vedere medical, a fost acest Mercur retrograd pe sănătate și nu a dat niște rezultate bune din punct de vedere medical, dar acum intră Jupiter, marele benefic, și îi ajută pe Săgetători în activitatea lor.

Astfel că, în acestă perioadă, aceşti nativi devin expansivi, pot obține locuri de muncă dincolo de granițele țării, au idei, devin independenți. Îi ajută foarte mult din punct de vedere profesional, mai ales să își atingă câteva scopuri pe care le au”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate