HOROSCOP

Zodia care se va îmbogăți în această perioadă. Atrage mulți bani în sfârșit. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodia care se va îmbogăți în această perioadă. Atrage mulți bani în sfârșit. Cristina Demetrescu previziuni complete

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru ultimele zile din luna mai. Banii sunt cuvântul cheie pentru o zodie, care în sfârșit culege roadele muncii sale.

Astrologul Cristina Demetrescu anunță perioade nemaipomenite pentru două zodii. Unele fac bani, altele se îndrăgostesc, deci lucrurile merg bine pe multe planuri.

Berbecii sunt cei care au șansa să se îmbogățească. Nativii acestei zodii au muncit mult, iar banii vin la ei în sfârșit. De asemenea, au șansa să devină și independenți din punct de vedere financiar, după cum și-au dorit de multă vreme.

„Berbecul va avea această planetă, Jupiter, pe casa banilor, bani făcuți din muncă. Este adevărat că Berbecii pot face investiții sau își pot organiza salariul, în sensul bun al cuvântului, dar îi ajută și pe cei care vor să devină independenți, să se rupă de un angajator. Berbecul este pe plus din punct de vedere financiar”, spune astrologul.

Zodia care se îndrăgostește

Capricornii nu au de ce să se plângă nici ei. Cei născuți sub acest semn zodiacal trăiesc o perioadă fabuloasă din punct de vedere sentimental. Au șansa să se îndrăgostească.

Finalul lunii mai aduce dragoste, creativitate, dar și inovație. Dacă până acum erau destul de rigizi, acum, Capricornii își deschid mintea și sufletul, iar beneficiile vor fi unele pe măsură.

„Pentru Capricorni urmează o perioadă nemaipomenită din punct de vedere sentimental, pentru că asta se întâmplă când intră Jupiter odată la 12 ani. Știm că ne îndrăgostim de mai multe ori, dar iubim o singură dată. Vine cu dragoste, cu iubire, dar și cu foarte multă creativitate pentru Capricornii care vor să spargă gheața aceea rigidă pe care o au ei cu viziunile lor profesionale”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.

Vărsătorii sunt și ei bine aspectați în luna mai. Reușesc să ajungă la niște înțelegeri în familie și în sfârșit se simt și ei cât de cât liniștiti pe acest plan.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate