HOROSCOP

Zodia care scapă de karma negativă. Vine o perioadă foarte bună pe toate planurile. Profitați! Mariana Cojocaru, previziuni complete

Zodia care scapă de karma negativă. Vine o perioadă foarte bună pe toate planurile. Profitați Mariana Cojocaru previziuni complete

Mariana Cojocaru spune că o zodie reușește să își închidă ciclul karmică. Viața ei se schimbă complet și are șanse mari de acum să dea marea lovitură.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru anul 2023. Taurii sunt vizați direct de obstacole, situații neprevăzute, dar și un final fericit.

Conform horoscopului pentru anul 2023 prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, tranziteze planetare îi vor afecta masiv pe nativii acestei zodii în anul 2023.

Au de depășit numeroase obstacole, iar dacă știu ce au de făcut, vor înregistra rezultate bune. Mai mult de atât sunt bine aspectați din punct de vedere amoros și pot ajunge să se căsătorească sau să inițieze o relație stabilă.

La capitolul bani, Taurii vor avea de depășit suișuri, dar și coborâșuri. Pe de altă parte, este nevoie de o atenție sporită când vine vorba de starea de sănătate.

Astrologul spune că cei născuți sub acest semn zodiacal sunt încă afectați pe axa karmică. De abia spre finalul lunii iulie, ciclul caric se încheie.

Mariana Cojocaru, despre zodia care încheie un ciclu karmic

Acela este momentul în care Taurii pot în sfârșit să respire ușurați și să privească încrezători către viitor, dar și către reușite, din toate punctele de vedere.

”Concentrarea ta va fi sporită, datorită astrelor și tranzitelor planetare actuale care se întâmplă pentru tine în 2023. Acest an va aduce rezultate bune pentru cei care doresc să se căsătorească în sfârșit și să își inițieze viața de cuplu.

În ceea ce privește banii, vor exista unele suișuri și coborâșuri care nu vă vor afecta stilul de viață zilnic la nivel extrem. Îndrăgostiții vor continua să fie unul în preajma celuilalt, prețuind unele momente de calitate împreună.

Mare grijă la sănătate, deoarece, spune astrologoul, apare axa karmică până spre jumătatea lunii iulie, după care se închide ciclul karmic și la o primă vedere, ar putea să răsufle ușurați, pentru că axa karmică lucrează, nu te lasă la voia întâmplării”, spune astrologul Mariana Cojocaru.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate