HOROSCOP

Zodia care primește WUNJO. E cea mai norocoasă dintre toate. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Zodia care primește WUNJO. E cea mai norocoasă dintre toate. Mihai Voropchievici previziuni complete

Mihai Voropchievici a spus ce zodie primește WUNJO, dar și ce urmează pentru alți nativi. Se pare că două zodii sunt norocoase în următoarea perioadă.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada următoare. Se anunță zile de vis pentru două zodii. Visele lor au șanse mari să se îndeplinească.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Capricornii sunt cei care primesc Wunjo din toate punctele de vedere. Nativii acestei zodii găsesc rezolvarea unor probleme care le-au dat mari bătăi de cap și o duc bine pe numeroase planuri.

”Pentru truditori, pentru Capricorni, rezolvarea problemelor pe toate planurile. A câştigat cu Wunjo din toate punctele de vedere”, spune numerologul.

O a doua zodie care are parte de o perioadă fabuloasă este Vărsătorul. Cei născuți sub acest semn zodiacal au parte de fertilitate și de belșug, iar visele lor au șansa să devină realitate de asemenea.

”Vărsătorul este gratificat cu fertilitate şi belşug. Peste puţin timp, visele Vărsătorilor se vor îndeplini”, adaugă Mihai Voropchievici.

Zodia care primește un sfat din partea runelor

Nativii din zodia Săgetător în schimb primesc un sfat din partea runelor. Au nevoie de mai multă răbdare și de asemenea, trebuie să învețe să nu forțeze mâna norocului.

Dacă vor într-adevăr ca lucrurile să le meargă, atunci trebuie să știe că ce e bun se întâmplă doar celor care știu într-adevăr cum să aștepte.

”Pentru Săgetători, runa vă şopteşte că trebuie să aveţi răbdare. Cu alte cuvinte, nu forţaţi mâna norocului pentru că surprizele plăcute pe care vi le doriţi sunt pregătite să fie oferite doar celor care au răbdare”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Pentru Pești pe de altă parte, runele anunță o călătorie. Acești nativi ar fi bine să își facă deja bagajele și să fie pregătiți. ”Astrele vin şi îi anunţă pe Peşti: aveţi bagajele făcute? Vă anunţăm o călătorie”, adaugă Voropchievici.

 

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate