HOROSCOP

Zodia care poate rămâne singură. Adio relație! E obligată să facă o alegere importantă. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Zodia care poate rămâne singură. Adio relație E obligată să facă o alegere importantă. Mariana Cojocaru previziuni complete

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru luna mai. O zodie poate rămâne singură, sau poate alege să fie înconjurată de oameni care nu sunt tocmai potriviți pentru ea.

Luna mai aduce situații neprevăzute, alegeri complicate, dar și ipostaze nu tocmai plăcute pentru această zodie. Conform horoscopului prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, nativii din zodia Balanță întâlnesc mai discordanțe mari.

Vin și lucruri pozitive, însă dincolo de asta, cei născuți sub acest semn zodiacal sunt puți în ipostaza de a alege. Merită sau nu să își urmeze drumul pe care au început deja?

Este mai bine să rămână singure dacă relațiile în care se află nu sunt tocmai compatibile? Cam despre asta va fi luna mai pentru nativii acestei zodii.

”La Balanțe sunt înscrise un soi de note discordante sau chiar discordanțe mari. Venus stă bine în Rac, lângă Marte, pentru că le aţâţă cu partea aceasta pozitivă, dar aspectele sunt de cuadratură, deci nu sunt simple și nu sunt ușor de trecut cu vederea. Ce ne facem cu sentimentele voastre, cu relațiile voastre matrimoniale, sunt compatibile, nu sunt compatibile?”, spune astrologul.

Recomandarea astrologului Mariana Cojocaru pentru Balanțe

Balanțele vor fi centrate pe analiză, iar recomandarea Marianei Cojocaru este să facă o alegere corectă. Luna mai aduce anumite aspecte mai clare asupra familiei, dar și asupra relațiilor de cuplu.

”Cum le priviți, cum le analizați în așa fel la finalul vieții, când trageți linie, să spuneți da, am fost mulțumită sau m-am realizat în zona aceasta. Dacă nu, de ce nu s-a întâmplat lucrul acesta?

Cum deschidem ochii atunci când alegem în dragoste, ce relație stabilim cu membrii familiei și mai ales ce relații sociale, ce relații parteneriale, profesionale avem, pentru că este cuadratură inclusiv pe casa străinătății. Recomandări: Balanțele au de înțeles dacă merită să continue pe drumul pe care l-au început sau nu”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru, la Antena Stars.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate