News

Zodia care poate câștiga foarte mulți bani zilele următoare. Cu o condiție! Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru 2023

Zodia care poate câștiga foarte mulți bani zilele următoare. Cu o condiție Mariana Cojocaru previziuni complete pentru 2023
07 feb. / 07:21

Horoscop. Mariana Cojocaru vine cu o serie de recomandări pentru acești nativi. Se anunță un 2023 plin de lecții și nu numai, așa că ar fi bine să știm pentru ce trebuie să fim pregătiți.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru 2023. Peștii riscă să facă mari greșeli în lunile următoare și trebuie să fie atenți la modul în care acționează.

Nativii acestei zodii și-ar putea pierde controlul și s-ar putea lăsa ghidați de impulsuri, iar asta nu este tocmai o idee bună. De asemenea, s-ar putea să aibă probleme și din punct de vedere financiar, dar și profesional.

Cel mai bine este să își cântărească fiecare decizie înainte de a o pune în practică, pentru că riscă să aibă mai apoi câteva regrete destul de mari, avertizează astrologul.

”Trebuie să ai control asupra naturii tale impulsive în acest an. Acest lucru poate duce la unele vești descurajante pe diverse fronturi, cum ar fi cariera și finanțele. Mai degrabă, gândește-te de două ori înainte de a lua orice decizie în 2023. Pentru că, mai târziu, nu prea vrei să regreți acțiunile pe care le-ai făcut mai devreme”, spune Mariana Cojocaru.

Zodia care poate da lovitura pe plan financiar

Astrologul le mai recomandă Peștilor să nu se încarce negativ cu problemele anumitor persoane și de asemenea să aibă grijă în fața cui se descarcă la rândul lor, pentru că unii oameni pot profita de bunătatea lor.

Există și o veste bună pentru 2023. Cei născuți sub acest semn zodiacal pot face rost de bani, din surse complet neașteptate.

”Natura ta empatică va cunoaște un boom în primele câteva luni ale anului 2023, permițându-ți să te raportezi instantaneu la problemele oamenilor. Totuși, nu deveniți un prost emoțional în toată această fază.

Altfel, cineva poate profita cu ușurință de tine. Câștiguri monetare masive pot fi văzute apărând prin diferite surse”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru, potrivit România Tv.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate