HOROSCOP

Zodia care poate cădea într-o mare capcană! Atenție mare, se poate pierde job-ul! Mariana Cojocaru, previziuni complete

Zodia care poate cădea într-o mare capcană Atenție mare se poate pierde job-ul Mariana Cojocaru previziuni complete

Mariana Cojocaru spune că o zodie trebuie să fie atentă. Poate rămâne fără job, iar asta e doar o parte din problemă. Alți nativi în schimb vor avea parte de niște tentații.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. O zodie trebuie să rămână vigilentă și se pare că nu e chiar singura.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Săgetătorul este cel care poate cădea într-o capcană. Nativii acestei zodii trebuie să știe că pot rămâne fără job.

Vizată mai este și casa, dar și familia. Iar dincolo de ele, pot exista niște probleme mari financiare, așa că mare atenție, recomandă astrologul.

„Să aruncați un ochi și la previziunile pentru Gemeni, zodia voastră din oglindă. Atenție, apar parteneriate tip capcană sau puteți pica singur în propria plasă. Este vizată cariera, casa, familia. Acolo pot apărea și anumite cheltuieli neprevăzute sau pierderi. Prin urmare, e o perioadă în care cine sapă groapa altuia, cade singur în ea! Fiți atenți și vigilenți!”, spune Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru, sfat important pentru această zodie

Pentru nativii din zodia Capricorn, astrologul anunță zile interesante, cu tentații, dar și cu provocări. Cei născuți sub acest semn zodiacal ar fi bine să mai facă și câte un pas în față. Totodată, atenție mare la anumite persoane, care pot băga bețe prin gard.

„Se spune că în zilele următoare poți percepe totul ca pe o noutate. La voi, conjuncția Soare-Saturn vă susține în sensul în care apar niște evenimente care, la o primă vedere, ar putea să fie tentații noi. Chestiuni sau provocări noi.

Lucrurile nu stau așa. Saturn mereu privește în trecut și poate mereu să reactualizeze ceva. De acolo, faceți un pas spre a înțelege sau soluționa ceva. Saturn e patronul vostru, nu uitați. Unii pot băga bețe prin gard, datorită lui Lilith, deci atenție cu cine vă însoțiți!”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate