HOROSCOP

Două zodii pot pierde mulți bani! Atenție și la sănătate. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Două zodii pot pierde mulți bani Atenție și la sănătate. Cristina Demetrescu previziuni complete

Cristina Demetrescu vine cu un avertisment pentru două zodii, cu privire la partea financiară. Atenție la bani, la sănătate, dar și la alte cheltuieli mari. 

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru ultima parte din luna februarie. Se anunță pierderi importante pentru două zodii, așa că mare atenție.

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, Săgetătorul o să piardă bani mulți, însă pentru doctori. Atenție la sănătate, dar și la riscuri.

Nativii acestei zodii se tem ca nu cumva să existe probleme, astfel că vor să își facă asigurări ca să se simtă în siguranță. A venit însă momentul să ia și alte decizii radicale în viața lor.

„Săgetătorii cheltuie banii pe pe doctori. Nu neapărat pe doctori pentru că sunt bolnavi, dar se pot gândi la o asigurare, de exemplu. Săgetătorii sunt foarte presați de jur împrejur, e foarte multă aglomerație de jur împrejurul lor, chestii care îi derutează și există riscul să ia decizii pripite. Dacă te deranjează ceva, nu este momentul să iei niște decizii radicale, că trec. Astea sunt lucruri trecătoare, enervante, dar trecătoare”, spune Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu, sfat important pentru această zodie

Și Capricornii pierd bani, dar în cazul lor e vorba de altfel de cheltuieli. Cei născuți sub acest semn zodiacal au de dat bani în diferite direcții, iar asta e valabil în special pentru cei care au copii.

De asemenea, pot exista și probleme juridice care vor implica costuri suplimentare. Atenție mare la familie, dragoste, dar și la bugetul actual.

„Capricornul trebuie să-și modifice puțin bugetul acela și pe care îl construiește fiecare începutul anului. Așa ar fi bine pentru copii, pentru cheltuieli, pentru școlile lor, pentru activitățile lor extrașcolare. Poate se dovedește că copilul are un talent și atunci trebuie să suplimentăm.

Capricornul poate să fie chemat și într-o instanță, de exemplu, să dea o semnătură. Acolo e vorba și de pensii alimentare. Cheltuie pentru copii, dar poate chiar și în dragoste. Atenție, dragostea nu costă bani. Dacă pe Capricorn, în momentul de față, dragoste îl costă bani, înseamnă că e o problemă”, adaugă astrologul Cristina Demetrescu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate