HOROSCOP

Zodia care poate avea probleme în relație. Vine o perioadă foarte complicată. Urania, previziuni complete

Zodia care poate avea probleme în relație. Vine o perioadă foarte complicată. Urania previziuni complete

Urania spune că o zodie ar putea avea probleme în relație. Alți nativi în schimb nu sunt prea bine aspectați pe partea financiară în perioada următoare.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul complet pentru zilele următoare. Se pare că fiecare zodie în parte are de dus niște probleme la bun sfârșit săptămâna aceasta.

Astfel, conform horoscopului prezentat de Urania, Racul este cel care ar putea întâmpina probleme în relație. Nativii acestei zodii au parte de niște fluctuații, iar aici este vorba despre ce vor alții de la ei, dar și ce pot ei să ofere.

„Relațiile personale vor fi și ele fluctuante și vor depinde în mare măsură de solicitările și prioritățile asupra cărora nativii se vor concentra”, spune astrologul.

Pentru nativii din zodia Leu în schimb, nu se anunță prea multe situații alarmante. Cei născuți sub acest semn zodiacal ar putea în schimb să aibă parte de o călătorie sau de o excursie surpriză până la finalul acestei săptămâni.

Urania anunță o călătorie pentru această zodie

„Întâmplări modeste, dar cu valoare de exemplu sau de semnal de alarmă, mai ales dacă acestea se vor petrece în timpul unei deplasări (călătorii, excursii, vizite, întâlniri oficiale)”, adaugă Urania.

Pentru Fecioare vin problemele cu banii. Acești nativi o să resimtă o presiune pe sectorul financiar. Apar niște urgențe, care, evident, vor costa.

De asemenea, cei născuți sub acest semn zodiacal ar putea să aibă câteva neclarități referitoare la o serie de documente. Se anunță și o săptămână mai complicată pe partea de comunicare în cazul lor.

„Presiuni de moment pe sectorul banilor: plăți modeste ca valoare, dar urgente, neclarități în documente, discuții în legătură cu felul în care s-au aplicat niște acte normative, întârzieri care nasc complicații firești”, mai spune astrologul Urania.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate