HOROSCOP

Cele două zodii care-și vor găsi sufletul pereche în următoarele două luni, chiar dacă sunt deja în cuplu. Mihai Voropchievici, previziuni pentru acești nativi

Cele două zodii care-și vor găsi sufletul pereche în următoarele două luni chiar dacă sunt deja în cuplu. Mihai Voropchievici previziuni pentru acești nativi
18 sept. / 17:00

HOROSCOP. Toamna vine cu vești bune din punct de vedere sentimental pentru patru zodii, însă pentru două dintre acestea, Cupidon va lovi puternic. Astrele sunt favorabile găsirii iubirii adevărate, sufletului pereche. Așadar acești nativi s-ar putea îndrăgosti de cel, cea care-i este cu adevărat predestinat, chiar dacă sunt deja în cuplu cu altcineva.

Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3 că cei născuți în zodiile Balanță, Pești, Scorpion și Săgetător au toate șansele să-și găsească jumătatea în următoarele două luni.

Cele mai mari șanse le au Scorpionii și Săgetătorii, ascendent și zodie, așa că fiți foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jurul vostru pentru a nu vă scăpa fericirea printre degete.

Mihai Voropchievici, previziuni pentru cele două zodii lovite de Cupidon

Scorpionii sunt pasionali și intenși în tot ceea ce fac, inclusiv în relații. Această intensitate de care dau dovadă ar putea atrage în viața lor un suflet pereche compatibil. Sunt cunoscuți pentru puterea lor de a se conecta profund, de a înțelege toate aspectele subtile pe care le poate oferi o relație. Această toamnă le poate aduce o legătură sufletească extraordinară acestor nativi. Atenționare și pentru locul de muncă, deoarece acel suflet pereche s-ar putea să fie chiar la locul de muncă, doar că nu-l vedeți.

Săgetătorul se înțelege foarte bine cu arcașul de Cupidon. Acești nativi, în general, sunt aventurieri înrăiți și mari căutători de distracție. În această toamnă, s-ar putea ca această aventură să se transforme în ceva benefic pentru ei și să-și găsească sufletul pereche. Energia lor îi face să fie foarte atrăgători pentru partener. Dacă și-au planificat călătorii în străinătate, atunci e șansa lor să-și găsească un suflet pereche. Dacă mai au și cifra de destin 9, atunci garanție 200% că s-au potcovit.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate