HOROSCOP

Zodia care pe 22 noiembrie poate primi un job nou. Este o oportunitate de vis, nu trebuie ratată. Maria Sârbu, previziuni complete

Zodia care pe 22 noiembrie poate primi un job nou. Este o oportunitate de vis nu trebuie ratată. Maria Sârbu previziuni complete

HOROSCOP. Pe 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetător, iar asta este cea mai bună veste posibilă pentru toți nativii. Vine o perioadă cu energie multă și resursele se reîncarcă și aduc rezultate pe termen lung.

Așa că trebuie să profitați de această perioadă benefică. Pe 24 noiembrie va intra și Marte în Săgetător, iar asta va amplifica lecțiile de viață care vă vor împinge spre progres.

Astrologul Maria Sârbu a realizat horoscopul complet pentru toți nativii, oferind detalii complete pentru fiecare zi a acestei săptămâni. Previziunile ei s-au dovedit a fi de-a lungul timpului foarte exacte, așa că dacă doriți să aflați informații pe larg în legătură cu ce vă rezervă astrele, puteți afla din clipul de mai jos.

Previziuni pe scurt pentru zodia Fecioara cu Maria Sârbu

Pe 21 noiembrie, fiți foarte atente din punct de vedere al nervozității, mai ales că cineva apropiat vă ridică mingea la fileu. Iritabilitatea pe care o veți resimți va avea ecou până la Revelion.

Pe 22 noiembrie, Soarele intră în Săgetător, iar această zodie vă va pune la treabă. Energia care vă vine vă poate da aripi pentru a lansat un proiect nou. Veți simți o lărgire a perspectivelor.

Pe 23 noiembrie, o zi cu mare aport energetic și emoțional. Sunteți la momentul în care Luna Neagră vă aduce un sac de lecții, dar asta vă va ajuta să evoluați pe termen lung.

Pe 24 noiembrie va intra și Marte în Săgetător și va veni și el cu alte lecții. Marte este și patron de destin, deci trebuie să luați în seamă orice mesaj subtil primiți și să acționați în acest sens. Poate veni și o schimbare de casă, care poate însemna și o plecare în străinătate, care s-ar petrece în maxim doi ani și jumătate.

Weekend-ul vine cu o încărcătură frumoasă. Va exista un drum, o excursie, un loc unde să vă simțiți bine și să vă delectați. Apare așadar o călătorie.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate