HOROSCOP

Zodia care o să cunoască o persoană importantă zilele următoare. Va fi steaua ei norocoasă. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Zodia care o să cunoască o persoană importantă zilele următoare. Va fi steaua ei norocoasă. Mihai Voropchievici previziuni rune

Mihai Voropchievici spune că o zodie primește o șansă unică. Cunoaște o persoană importantă care îi va purta mare noroc. Și alți nativi au parte de surprize.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru zilele următoare. Vin surprize, probleme, dar și rezolvări pentru unele zodii. De asemenea, norocul bate la ușa anumitor nativi.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Balanța este o zodie care ar putea fi bulversată în zilele următoare. Nativii acestei zodii au o carte instabilă.

Astfel, se pot confrunta cu suișuri, dar și coborâșuri, atât pe plan sentimental cât și personal. Pot apărea glorii în relația de cuplu, dar și probleme de sănătate.

De asemenea, Balanțele vor avea o perioadă axată pe partea financiară. S-ar putea să ajungă să manevreze niște bani astfel încât să ajute o persoană.

Mihai Voropchievici anunță reușite masive pentru această zodie

„Balanța are parte de o carte instabilă, când bună, când rea. Acest nativ are parte în ultima vreme de suişuri şi coborâşuri pe partea de sănătate dar şi sentimental. Apare şi o gelozie nefondată şi un joc de cuvinte cu duritate maximă, zilele acestea. Posibile nişte manevrări de bani – îi scoateţi din cont pentru a ajuta pe cineva”, spune Mihai Voropchievici.

Nativii din zodia Scorpion sunt cei care primesc o șansă unică. Cei născuți sub acest semn zodiacal au o carte neutră, care anunță un nou început.

Astfel, o persoană deosebită apare în viața lor. Această persoană are o energie aparte, care le va fi de mare ajutor Scorpionilor. Va fi steaua norocoasă care îi ajută să realizeze ceea ce își doresc.

„Scorpionul are parte de o carte neutră ce simbolizează demararea unei acţiuni sau începutul unei afaceri. Veţi cunoaşte o persoană mai tânără, cu o energie combativă, care vă va ajuta să vă lansaţi în ceea ce vă doriţi să realizaţi”, adaugă numerologul Mihai Voropchievici.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate