HOROSCOP

Zodia care va avea un super câștig pe 20 noiembrie. Vin cele mai mari realizări din viață începând de azi. Maria Sârbu, previziuni complete pentru toți nativii

Zodia care va avea un super câștig pe 20 noiembrie. Vin cele mai mari realizări din viață începând de azi. Maria Sârbu previziuni complete pentru toți nativii

HOROSCOP 20-26 noiembrie cu Maria Sârbu. În această săptămână, avem două aspecte importante: intrarea Soareului în Săgetător și intrarea lui Marte în Săgetător. Asta va aduce tuturor zodiilor mult mai multe resurse. Mai exact, o lărgire a granițelor și capacitatea de a progresa cât mai mult.

Absolut toți nativii trebuie să se deschidă atât din punct de vedere energetic, cât și personal și spiritual la tot felul de dorințe mari și idealuri importante. Dat fiind faptul că la acest moment ne apropiem de sărbători, trebuie spus și că ne aflăm într-o perioadă prosperă  din punct de vedere sentimental, când vine vorba despre dragoste și iubirea pură.

Astrologul Maria Sârbu a realizat horoscopul complet pentru toate zodiile, oferind detalii complete pentru fiecare zi a acestei săptămâni foarte importante pentru toată lumea. Toate informațiile, pe larg le găsiți în clipul de mai jos.

Previziuni pe scurt cu Maria Sârbu pentru zodia Săgetător

Dragi Săgetători, ascendent sau zodie, este un moment important pentru voi toți și asta deorece voi veți deveni cei mai cei, mai exact ghizii de destin.

20 noiembrie – o zi cu multe rezultate, rezultate pe care le așteptați de când lumea. Da, este momentul vostru. Sunt rezultatele înțelepciunii voastre. Totul este ca un premiu de aur pe care începeți să-l vedeți, să-l simțiți. Apare ușor, ușor până pe 26 iunie la anul. Veți avea timp să adunați toate roadele.

21 noiembrie – atenție la iritabilitate. Mercur este în zodia voastră și poate crea ceva probleme. Atenție pe cine vă enervați, cum vă gestionați nervii. S-ar putea ca starea de nervi să vă țină vreo două luni. Grijă mare și la stres.

Pe 22 noiembrie intră Soarele în Săgetător, puteți da petrecere. De la acest moment, cheile sunt la dispoziția voastră, energiile sunt înapoi la voi, iar resursele sunt nelimitate.

23 noiembrie – o zi care vă pune la dispoziție foarte mult foc, foarte multe esențe. Vine cu determinare, concetrare, energii care vă vor ajuta să reușiți în ceea ce v-ați propus.

Detaliile pe larg pentru următoatrele zile, dar și totul despre celelalte zodii le puteți afla din clipul de mai sus.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate