HOROSCOP

Zodia care își schimbă destinul. Vine un eveniment de mare impact pentru ea chiar pe 7 februarie. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Zodia care își schimbă destinul. Vine un eveniment de mare impact pentru ea chiar pe 7 februarie. Mariana Cojocaru previziuni complete

Mariana Cojocaru spune că o zodie își poate schimba destinul. Au loc evenimente importante în viața ei, dar și constrângeri. Nu va fi deloc ușor acest drum.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. Iată că o zodie va avea de traversat niște momente cât se poate de interesante.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Berbecul este cel care trebuie să analizeze în profunzime situația în care a ajuns acum. Chiar dacă e greu, sunt soluții.

Nativii acestei zodii au probleme în relații și totodată, s-ar putea să atragă neînțelegeri, dar și anumite blocaje. Iar asta îi va măcina intens în perioada următoare. Pe 7 februarie s-ar putea să resimtă intens acest lucru.

„Va trebui să analizați în profunzime de ce ați ajuns în situațiile acestea, în special relaționale. Vorbim de neînțelegeri, neînțelegere sau de blocaje”, spune Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru, sfat important pentru această zodie

Astrologul vine cu un sfat pentru cei născuți sub acest semn zodiacal. Anumite planete crează o conjunctură care le-ar putea oferi un avantaj pe partea de destin.

Astfel, Berbecii trebuie să rămână vigilenți și să țină cont și de karma. Iar dacă lucrurile nu merg bine și scapă de sub control, e nevoie de măsuri imediate, avertizează astrologul.

„Aspectul astral care generează o astfel de previziune este dat de conjuncția lui Chiron cu nodul lui Nadd nord. Nu este o conjuncție perfectă încă, dar urmează să fie. Mai vorbim despre un cvintil cu Neptun din Pești, un soi de gripaj de destin.

Este valabil pentru Berbecii care sunt deja la drum, nu pentru cei tineri, care abia pășesc în viață. Aceste aspecte anunță karma. Dacă ceva nu este în ordine, imediat trebuie să iei măsuri”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate