HOROSCOP

Cele 3 zodii care pot întâlni o persoană foarte specială pe 16 sau 17 martie. Sunt șanse de iubire adevărată. Maria Sârbu, previziuni complete

Cele 3 zodii care pot întâlni o persoană foarte specială pe 16 sau 17 martie. Sunt șanse de iubire adevărată. Maria Sârbu previziuni complete
15 mart. / 10:00

HOROSCOP Maria Sârbu. Se încheie o săptămână foarte frumoasă, dominată de intrarea lui Venus în Pești, pe 12 martie. Această planetă a venit cu multe cadouri pentru zodii, dar și cu lecții totodată. Însă nimic negativ. Toate încercările au fost numai în favoarea nativilor, pentru a putea evolua.

Așadar vine weekend-ul mult așteptat și unele zodii se pregătesc deja de petrecere, în timp ce altele vor face o călătorie spontană. Astrologul Maria Sârbu a prezentat previziunile sale pentru zilele care urmează și vine cu multe sfaturi pentru nativi, dar și cu o serie de avertismente de care este bine să țineți cont.

Previziuni pe scurt pentru zodia Săgetător 

15 martie – ziua în care trebuie să fiți pe fază la relația de cuplu, la comunicarea și înțelegerea din familie.

Fiți foarte atenți din perspectiva familială pentru că se pot rezolva multe probleme.

16-17 martie – două zile de weekend de comunicare, înțelegere. Trebui pus accentul pe iubirea în cuplu.

Previziuni pe scurt pentru zodia Fecioară

15 martie – zi importantă în evoluția voastră profesională. Vine și o lecție pe zona de comunicare, unde sunteți ușor deficitari.

16-17 martie – un weekend de multă acțiune. Unele vor fi intelectuale, iar altele afective. Ieșiți din sfera gândurilor și treceți la acțiune. Este weekendul comunicării.

Previziuni pe scurt pentru zodia Balanță

15 martie – din păcate vine cu o vibrație scăzută. Venus vrea să vă arate că ceva nu este în regulă, dar lucrurile se pot îndrepta odată ce le-ați identificat.

16-17 martie – un weekend important pe evoluție. Unii veți avea parte de o călătorie spirituală, alții veți pleca în vacanță sau pur și simplu veți merge până la cei dragi.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate