HOROSCOP

Zodia lovită de o karma negativă până pe 16 martie! Apare o cumpănă mare. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Zodia lovită de o karma negativă până pe 16 martie Apare o cumpănă mare. Mariana Cojocaru previziuni complete

Mariana Cojocaru spune că o zodie poate fi lovită de o karma negativă până pe 16 martie. Alți nativi în schimb au șanse mari să ajungă în pragul suferinței.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru următoarea perioadă. Până pe 16 martie, vin provocări, vești bune, dar și proaste pentru unele zodii.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Fecioara ajunge să fie destul de melancolică. Nativii acestei zodii pot fi supărați, ori pot ajunge să sufere după cineva.

Este bine să fie atenți în jurul lor și de asemenea, să aibă grijă la anumite situații. Sunt niște capcane întinde chiar de ei în trecut, dar care revin în prim plan într-o manieră diferită.

„Unele vor fi prea visătoare, iar altele sunt melancolice, poate chiar supărate pe ceva sau cineva. Sau suferă de ceva, după cineva. Atenție ce capcane ați întins în trecut, ca să nu picați în ele. Câtă vreme avem anumite aspecte foarte importante ale planetelor, care fac opoziții în Pești, atenția trebuie să existe. Se spune că trebuie să știți să faceți slalom”, spune Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru, avertisment pentru această zodie

Pentru nativii din zodia Balanță, veștile sunt ceva mai proaste. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt loviți de karma negativă. Vor fi neliniștiși și trebuie să fie și vigilenți.

Pot exista probleme de sănătate, ori probleme administrative. De asemenea, este bine să învețe și să conștientizeze anumite greșeli care i-au adus în aceste situații.

„Cvintilul lui Lilith cu karma negativă din zodia voastră anticipează ceva. Este neliniștea dinaintea furtunii! Să fiți atenți la sănătate, la autorități, autorizări și chestiuni care țin de legalitate. Balanța este și simbolul justiției divine sau terestre. Cea divină este foarte importantă, chiar dacă nu o vedem sau nu o conștientizăm. Este un an cu o astfel de amprentă. Aici, pe plan terestru, trebuie să puneți totul în ordine, ca într-un puzzle”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate