News

Ce culoare trebuie să poarte la haine fiecare zodie pentru a atrage banii? Mihai Voropchievici a explicat totul foarte clar

Ce culoare trebuie să poarte la haine fiecare zodie pentru a atrage banii Mihai Voropchievici a explicat totul foarte clar
06 dec. / 18:00

Cum să atragem banii cu mintea, cu hainele… cu orice, este întrebarea pe care și-o pun tot mai mulți internauți care caută pe Google răspunsul la această întrebare. Numerologul Mihai Voropchievici a explicat în detaliu cum trebuie să se îmbrace fiecare zodie pentru a fi în armonie cu ea însăși și a reuși să-și îndeplinească toate dorințele.

Acesta a insistat pe ideea că toate culorile pe care le purtăm într-o zi trebuie să reflecte de fapt mentalitatea noastră. Adică, mai exact, culorile se aleg în funcție de starea de spirit.

„Dacă știi să combini ținuta vestimentară cu niște culori benefice, dar și în funcție de mentalul tău. Pentru că degeaba mă îmbrac eu în auriu, dar sunt sumbru pe interior, nu am o stare atât de bună de dispoziție, dar m-am îmbrăcat că m-a sugestionat Lidia să pun ceva mai colorat pe mine.

Dar, eu m-am îmbrăcat în conformitate cu starea mea de spirit și cu gândul la ce trebuie să fac. Deci în momentul în care nu ești superdispus să faci niște minuni de genul acesta, tinzi la acele culori terne: un maro, un verde închis, negru”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Este sau nu bine ca zodiile să poarte negru?

Negru este o culoare sau mai bine zis non-culoare pentru care mult zodii optează în tot felul de situații, fie că merg la o întânire sobră de afaceri sau la o petrecere cu mult zgomot și bucurie. Este bine să adăugați totuși și un strop de alb pentru echilibru.

”Negrul este practic o culoare care te face mai rezervat. Din cauza aceasta, tot ce înseamnă instituții bancare și alte zone de protocol se îmbracă la două tente, că nu-s culori: alb și negru. Și de aici impui un anumit respect, dar și o anumite distanță între tine și interlocutorul respectiv”, a dezvălui Mihai Voropchievici.

Acesta a mai transmis și faptul că trebuie să ne implementă o regulă destul de simplă în ceea ce privește modul în care ne îmbrăcăm: îmbrăcăminte: armonizarea cu ziua. Mai exact, în funcție de fiecare zi a săptămâni, ar trebui să purtăm altceva.

Mihai Voropchievici mai îndeamnă zodiile să atașeze ținutei și o bijuterie. Nu numai că ne poate schimba starea de spirit, dar ne poate ajuta și să atragem ce ne dorim

”Dacă găsești un spirit care caută numai siclam, roz bonbon, gândește-te că dacă ai intrat în gașca de căzuți îi pune pe picioare imediat. Există un principiu sau o regulă, de care ar fi fantastic să ținem cont: în funcție de fiecare zi a săptămânii te armonizezi cu ziua respectivă îmbrăcându-te cu anumite nuanțe de culori.

Dar, eu spun – ca o completare – mai purtați și o bijuterie de aceeași nuanță, pentru că vă dă o cu totul altă stare de spirit. Primești altă influență cu totul”, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate