Economie

BRD oferă clienților un card prin care vor avea acces la reduceri la sute de magazine. Ce trebuie să faceți pentru a-l primi

BRD oferă clienților un card prin care vor avea acces la reduceri la sute de magazine. Ce trebuie să faceți pentru a-l primi
17 mai / 19:20

BRD știe cum să își țină clienții aproape. Banca vine cu noi oferte care nu merită refuzate în niciun caz. Astfel, dacă ai un contrat cu banca, profită din plin de el.

Banca BRD vine cu noi precizări pentru clienții săi. Cu aplicația YOU! poți face mai multe decât crezi. În primul rând știi ce se întâmplă cu banii de pe card și de asemenea, știi și în ce situație sunt fondurile de investiții.

De asemenea, totul se face doar printr-un simplu click pe telefon. Cardul BRD pe care îl au clienții mai oferă însă și alte beneficii. Știai că poți să te bucuri de carduri cadou în mod gratuit?

În același timp, mai ai și reduceri masive la numeroși parteneri ai băncii. Astfel, te poți bucura de o gamă largă de produse, la prețuri mici, dar și alte extrabeneficii pe care le poți afla din aplicație.

Ce mai trebuie să știe clienții BRD

”Îți poți vizualiza fondurile de investiții în doar câțiva pași, direct în aplicația YOU! Oriunde te-ai afla, bucură-te de timpul tău valoros și rămâi la curent cu statusul fondurilor tale, direct de pe telefon.

Cardul tău de Credit BRD îți oferă acces la platforma Extrabeneficii, unde găsești zeci de reduceri la comercianții parteneri pentru audiobooks și e-books, cărți, reviste și carduri cadou”, se arată în anunțul celor de la BRD România.

Ar fi bine să știm că în ciuda actualei crize financiare, BRD va acorda o finanțare în valoare de până la 15 milioane euro grupului polonez FERRO, lider de piață în echipamente pentru instalații sanitare și temice, cu prezență regională în Europa Centrală și de Est și cu unități de producție în Polonia și Cehia.

Anunțul a fost făcut la începutul lunii aprilie, iar finanțarea urmează a fi acordată pentru o perioadă de doi ani de zile și este destinată activităților de business aferente noului centru logistic de 11.000 metri pătrați care se va deschide la București.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate