Economie

Banca Transilvania face oferta anului pentru clienții vechi sau noi! Cei care fac cerere primesc foarte beneficii. Este valabilă doar până pe 19 mai

Banca Transilvania face oferta anului pentru clienții vechi sau noi Cei care fac cerere primesc foarte beneficii. Este valabilă doar până pe 19 mai
15 mai / 21:25

Banca Transilvania lansează o super oferă. În această săptămână, clienții noi, dar și cei vechi se pot bucura de super credite, cu numeroase avantaje.

Banca Transilvania lansează campania Good Vibes Only. Ce presupune aceasta? În perioada 15-19 mai, clienții pot alege numeroase credite cu o serie de beneficii uimitoare.

FIe că este vorba despre un credit imobiliar, un credit de nevoi personale, ori un card de cumpărături, Banca Transilvania are grijă ca orice client să se bucure de zero taxe de evaluare și zero comision de analiză.

„De azi până vineri ai Good Vibes Only, să-ți iei exact ce vrei sau ai nevoie. Hai să descoperi campania de oferte. Începe sezonul de renovări sau vrei un concediu „pe bune” ? Orice schimbare vrei să faci, acum ai oferte cu Good Vibes Only”, se arată în anunțul celor de la Banca Transilvania.

Ce avantaje au cei are optează pentru un credit imobiliar în această săptămână? În primul rând 5,90% dobândă fixă introductorie în primii 5 ani dacă încasezi venitul la BT și/sau dacă refinanțezi, ulterior variabilă IRCC+ 2,50pp.

Ofertele publicate de Banca Transilvania în această săptămână

De asemenea, aceștia mai opta și pentru  6,90% dobândă fixă introductorie în primii 5 ani dacă nu încasezi venitul la BT, ulterior variabilă IRCC+ 2,80pp. Zero comision de analiză se percepe pentru un astfel de credit și zero taxă de evaluare.

În ceea ce privește taxa de administrare, aceasta este de doar 150 de lei pe an. O altă ofertă este cea pentru un pachet credit de nevoi + card de cumpărături.

Aici dobânda este una fixă între 7,90% și 19%, iar comisionul de analize e gratuit. De asemenea, clienții mai primesc și 150 lei cadou în puncte STAR, dar și până la 4.000 mile gratuit pe cardul BT Flying Blue.

Din oferta publicată de Banca Transilvania mai face parte și leasingul auto în lei. Aici vorbim despre 9,90% dobândă fixă/an
29,75 lei comision lunar (TVA inclus), dar și 1.487,50 lei comision de acordare/taxă de leasing (TVA inclus) alături de 1.130,50 lei taxă servicii logistice (TVA inclus).

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate