Economie

Ai contract cu ENEL sau E.On pentru energie? Ce se va întâmpla cu facturile din fiecare lună de acum. Informație extrem de importantă

Ai contract cu ENEL sau E.On pentru energie Ce se va întâmpla cu facturile din fiecare lună de acum. Informație extrem de importantă

Dacă ai contract cu ENEL, ori E.ON și ai mai multe locuri de consum, ar fi bine să știi ce se poate întâmpla cu factura ta mai departe. Mulți clienți ar putea fi induși în eroare.

Fie că ai contract cu ENEL, ori E.ON România, este bine să cunoști toate opțiunile pe care le ai. Lucrurile pot fi simplificate cu mult.

Conform unui anunț făcut de E.ON România, orice client care are mai multe locuri de consum le poate gestiona din același cont. Nu trebuie decât să introducă datele în contul E.ON Myline, iar mai apoi totul este la doar un click distanță.

Iar beneficiile aplicației nu se opresc doar aici. Cei interesați pot afla mai multe de pe site-ul oficial al companiei. De asemenea, printre altele, cei de la E.ON vin și cu sfaturi interesante. Și cei de la ENEL au recomandări similare.

Compania îi ajută pe clienți să aleagă un aer condiționat potrivit pentru zilele toride de vară. Acesta poate avea un consum extrem de mic și ne poate fi de mare ajutor atunci când vrem o temperatură optimă în casă.

Ce recomandări primesc clienții E.ON România

Toate aceste lucruri pot fi citite pe site-ul companiei. Trebuie spus că și cei de la ENEL au sfaturi utile pentru clienții lor, atunci când vine vorba de alegerea corectă a anumitor electrocasnice.

„Ai mai multe locuri de consum pe care vrei să le gestionezi? Adaugă-le în contul tău E.ON Myline, și gata, ai totul într-un singur loc! Lui Cătălin îi place că îşi poate administra toate locurile de consum şi toate facturile, dintr-un singur loc. Vezi ce alte beneficii îți oferă aplicația mobilă.

Învinge căldura verii cu aparatul de aer condiționat potrivit! Află de pe #StatiaDeEnergie E.ON tot trebuie să știi înainte de a cumpăra un aparat de aer condiționat”, se arată în anunțul E.ON România pentru clienții săi.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate