Economie

Ai cont sa card la Banca Transilvania? Anunț de maximă importanță. Ce nu va mai funcționa și ce trebuie să facă toți clienții

Ai cont sa card la Banca Transilvania Anunț de maximă importanță. Ce nu va mai funcționa și ce trebuie să facă toți clienții

Întâmpini probleme în ceea ce privește accesarea anumitor servicii de la Banca Transilvania? Iată ce trebuie să știi. Banca vine cu un anunț pentru toți clienții săi.

Poate ai accesat aplicația BT Pay, ori NeoBT, dar nu funcționează. De asemenea, poate ai alte probleme și nu știi ce se întâmplă. E vina dispozitivului tău, sau pur și simplu e o eroare?

Tocmai din acest motiv, Banca Transilvania a creat o pagină specială pe site-ul oficial. Aici, clienții pot vedea în timp real ce servicii funcționează și ce servicii nu funcționează.

Pagina este actualizată în timp real. Aici vei vedea situația website-ului, a NeoBT, a BT Pay sau BT24, inclusiv a platformei de creditare pe care Banca Transilvania o oferă pentru a obține un serviciu de acest gen 100% online.

Banca Transilvania, anunț extrem de important pentru clienții săi

Practic nu e nevoie să mergi la bancă și nici să dai telefoane sau să-ți întrebi prietenii. Doar intri pe site-ul oficial al băncii și acolo vei afla toate detaliile.

Reprezentanții de la Banca Transilvania nu oferă foarte multe detalii in aceasta pagina, dincolo de faptul ca serviciile sunt, sau nu, online. Chiar și așa, acest lucru poate fi de mare ajutor în anumite situații.

Dacă ai de făcut plăți, ori dacă ai trimis bani și ceva s-a întâmplat, verifică statusul aplicațiilor. De asemenea, ține cont de faptul că în general, banca îi anunță pe clienți dacă se fac anumite lucrări de mentenanță și dacă pot exista eventuale probleme.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate