Economie

Ai cont la CEC Bank? Banca oferă de acum GRATUIT acest serviciu clienților. Mulți vor dori să-l acceseze. Comisionul e ZERO!

Ai cont la CEC Bank Banca oferă de acum GRATUIT acest serviciu clienților. Mulți vor dori să-l acceseze. Comisionul e ZERO

CEC Bank oferă gratuit acest serviciu tuturor clienților. Cum poți să iei bani de la bancă fără niciun comision? Reprezentanții instituției bancare explică totul.

CEC Bank își dorește ca orice vis să devină realitate. Iar creditul de nevoi personale este fix ceea ce au nevoie numeroase persoane.

Clienții tentați să acceseze un astfel de credit se bucură de zero comision de analiză și de acordare. Mai mult de atât, comisionul pentru administrare este de doar 20 de lei, iar totul se face online.

Pentru ce pot fi luați banii? Conform anunțului făcut de la CEC Bank, banii pot fi utilizați pentru cursuri de dezvoltare personale. Ei pot fi însă utilizați și pentru o vacanță.

Și dacă vrei să îți iei o mașină nouă și vrei să eviți leasingul, poți să iei bani prin creditul de nevoi personale. Totodată, sumele oferite mai pot fi utilizate și pentru renovarea unei locuințe.

Oferta CEC Bank pentru clienții săi

Cât este rata lunară și ce sumă poți lua de la CEC Bank. Perioada de rambursare este de doar cinci ani de zile. De asemenea, suma pe care o poți lua depinde de salariul tău și de perioada de creditare.

Dacă încasezi salariul la CEC Bank dobânda poate fi una mai mică. De asemenea mai sunt și alte aspecte care pot scădea valoarea ratei lunare.

„Cea mai bună investiție este în tine. Ești tentat de un curs de dezvoltare personală, actorie sau scenaristică, dar vrei să rămâi și cu economiile intacte? Ia-ți creditul de nevoi personale online și poți obține până la 90.000 de lei pentru dorințele tale.

Fie că e timpul să schimbi mașina familiei, să îți programezi vacanța mult așteptată sau să începi renovarea locuinței, un credit de nevoi personale îți poate fi oricând de mare ajutor.

Calculează-ți rata folosind simulatorul de credite de pe site:”, se arată în oferta celor de la CEC Bank.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate