Economie

Ai cont deschis la Banca Transilvania? Mesaj important pentru toți cei care scot bani de la bancomat. Sunt probleme mari

Ai cont deschis la Banca Transilvania Mesaj important pentru toți cei care scot bani de la bancomat. Sunt probleme mari

Ai cont deschis la Banca Transilvania și mergi des pe la bancomat să scoți bani? Un avertisment de ultimă oră a fost emis de bancă pentru toți clienții săi.

Dacă ai cont deschis la Banca Transilvania și treci des pe la bancomat, află că nu trebuie să faci niciodată. Poate ți se întâmplă să găsești niște bani la bancomat la acel moment.

Nu contează despre ce sumă este vorba, ci important este să nu iei banii respectivi. Trebuie menționat faptul că fiecare bancomat în parte are o cameră de filmat.

De asemenea, există scenariul în care un client s-a grăbit, nu a finalizat retragerea ori nu a depus banii sau nu a fost atent. Pentru a nu avea probleme, deci, iată ce trebuie să faci.

Banca Transilvania, anunț pentru clienții săi

Banca Transilvania îi roagă pe clienți să aducă banii la orice agenție. Mai departe, angajații știu ce trebuie să facă cu suma respectivă.

Totodată, dacă banii sunt găsiți într-o zi în care o agenție de la Banca Transilvania nu funcționează, atunci, apelul către poliție rămâne cea mai bună soluție, arată sursa citată.

„Ai găsit bani la bancomat, ce trebuie să faci ? Dacă, de exemplu, ai găsit o sumă în fanta de bani a bancomatului nostru, nu considera că este ziua ta norocoasă. Intră cu banii la colegii noștri din (oricare) agenție, care știu ce au de făcut mai departe.

Dacă agenția noastră este închisă, cel mai bine este să anunți poliția. Cum se poate întâmpla să rămână sume în fanta de bani? Din neatenție. Posibil ca înaintea ta un client să plece de la bancomat fără să finalizeze retragerea/depunerea de bani”, este anunțul făcut de Banca Transilvania, către clienți săi.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate