Așa DA!

Cea mai bună carte de dezvoltare personală poate fi comandată și în România. Ce vei învăța din ea

Cea mai bună carte de dezvoltare personală poate fi comandată și în România. Ce vei învăța din ea

Cea mai bună carte de dezvoltare personală. Astrologul Maria Sârbu a ajuns la cea de-a opta carte publicată și la prima publicare în străinătate.  Una dintre cărțile cele mai cunoscute și utile, despre care probabil ați auzit, ”Tot ce trebuie să știi despre bărbați” este acum în librăriile din Paris și în toată Franța, pentru vorbitorii de limbă franceză de pretutindeni. 

Noua ei carte: ” 12 portaluri de trecere, Defectele zodiilor” se pare că se va bucura de un mare succes și ea. Dedicată femeilor și bărbaților în egală măsură, o carte de trezire spirituală prin prisma a celor 144 de porți ale zodiacului pe care le avem de trecut fiecare, pentru a ajunge la cizelarea spirituală și fericirea materială, după cum declară Maria Sârbu.

Pentru a ne opri din repetiții și arhetipuri, pentru a sparge bucla și a ne schimba și transforma cu adevărat avem nevoie de un efort personal și o autoanaliză obiectivă, așa cum ne propune autoarea în cea mai bună carte de dezvoltare personală.

Citat din carte

”Din păcate facem cu toții o greșeală care ne ține departe de vindecarea personală! Mereu tratăm (sau cel puțin încercăm cu tărie) să curățăm reziduurile unei probleme prin fix opusul respectivelor reziduuri….Avem un mental colectiv plin de arhetipuri pe care le repetăm de secole, fără a ne mira cum se face că repetăm mereu, de atâtea generații, mereu aceleași povești, mereu aceleași trăiri! Nici nu îndrăznim să ieșim din ele dar nici să creăm alte arhetipuri. De fapt le lăsăm pe toate așa, le primim ca moștenire și devenim mai devreme sau mai târziu marionetele lor. Și aici iar apare întrebarea: în toate aceste arhetipuri, tu cine ești? Tu pe care îl reprezinți? Cât de bine îl recunoști și cât de drag îți este?!

Oare ai putea la un moment dat să spargi tiparul, din dorința de a te simți eliberat de lanțurile karmei de neam sau a celei generaționale? Oare ai putea să te cunoști pe tine și pe cei dragi, cu obiectivitate?! Oare îți dorești să ieși din toate aceste labirinturi etajate în arhetipuri?

M-am întrebat și pe mine, iar acum te întreb și pe tine și mă încred că vom reuși prin fiecare pas să scriem altă istorie și să dăm societății ocazia de a-și ridica vibrația, de a lăsa la rândul nostru un semn de trecere prin evoluția neamurilor.”, scrie Maria Sârbu în cartea ei.

Pentru cei interesați, cartea este disponibilă pe Amazon aici:

Cele 12 porți de trecere: Defectele zodiilor (Romansch Edition): Sarbu, Maria: 9798366219976: Amazon.com: Books

La FNAC aici: maria sarbu (fnac.com)

Cartile pe emag sunt aici: Cauți maria sarbu? Alege din oferta eMAG.ro

Andi Moise este jurnalist cu o experiență de peste 10 ani în presă. Acesta a lucrat la ShowBlitz.ro, unde a publicat articole în special pe zona de TECH. Ulterior s-a specializat și pe alte domenii. citește mai mult