Trending

Top 10 cele mai vândute parfumuri de la Sephora. Paco Rabanne ocupă locul 1 în trending

Top 10 cele mai vândute parfumuri de la Sephora. Paco Rabanne ocupă locul 1 în trending

Înființat în 1969, Sephora a ajuns astăzi cel mai celebru lanți de magazine de produse cosmetice. În România, este lider de piață pe sectorul său, iar vânzările sunt unele considerabile. Parfumurile sunt mereu în top, iar în luna cadourilor s-au vândut foarte bine.

Astăzi cele mai populare dintre acestea, conform site-ului Sephora, sunt 1 Million de la Paco Rabanne, care ocupă locul 1 în top, urmat îndeaproape de La vie este belle de la Lancome. Acest parfum este foarte achiziționat de consumator pentru cadouri întrucât mesajul este unul foarte sugestiv și apreciat. Așa că este greu să dai greș cu asemenea alegere, mai ales că și mirosul este unul foarte plăcut.

Cine completează topul

Review. Pe locul 3 se situează Libra Eau de al Yves Saint Laurent, urmat de Dior și Terre d’ Hermes Pure. În ceea ce privește Dior, însă acesta este preferat de bărbați foarte mult. Este chiar pe locul 1 în topul vânzărilor. Dior Homme Intense este parfumul preferat al sexului puternic. În top 10 cele mai vândute parfumuri de la Sephora se mai află două parfumuri Dior: Sauvage și Joy. Eu personal prefer Pure Poison, pe care-l recomand cu încredere.

L’interdit de la Givency ocupă locul 6, apoi Galop d’Hermes și Last Cherry Eau de la Tom Ford. Preferatul meu rămâne, însă Armani Code, chiar dacă nu se regăsește în top. Ador aroma lui și persistă foarte mult.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult