Trending

Adio AVATAR 2! Filmul american care a ajuns pe locul 1 în box office la nivel mondial. Merită să-l vezi

Adio AVATAR 2 Filmul american care a ajuns pe locul 1 în box office la nivel mondial. Merită să-l vezi

AVATAR 2 a fost un film mult așteptat de către fani, însă, la aproape două luni în care a condus box-office-ul, lungmetrajul a fost detronat.

El a fost înlocuit de un nou lungmetraj care promite multe cinefililor. Este vorba despre cel mai nou film al lui Night Shyamalan, „Knock at the Cabin”, a ajuns în fruntea clasamentului intern cu 14,2 milioane de dolari din 3.643 de săli de cinema.

Deși filmul de groază cu tentă psihologică se poate lăuda că a fost în sfârșit filmul care a detronat Avatar: Drumul apei de pe locul de oprire, este totuși cea mai mică deschidere nord-americană a unui film regizat de Shyamalan.

Filmul care a detronat AVATAR 2 a primit un C CinemaScore, adică sub C+ și nici scorurile de ieșire de pe PostTrak nu sunt atât de bune. Publicul a fost majoritar masculin, iar peste 60% dintre cumpărătorii de bilete au avut vârste cuprinse între 18 și 24 de ani.

În străinătate, filmul a încasat 7 milioane de dolari, pentru un total global de 21,2 milioane de dolari.

”Knock at the Cabin” a detronat AVATAR 2 în box office

”Knock at the Cabin” urmărește o fetiță și părinții ei care sunt luați ostatici într-o cabană izolată de un grup de străini diabolici care le cer să facă o alegere de neconceput pentru a evita apocalipsa. Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird, nou-venita Kristen Cui, Abby Quinn și Rupert Grint sunt protagoniștii.

Filmul a fost lansat de Universal, fiind o producție Blinding Edge Pictures, în asociere cu FilmNation Features și Wilshmore Entertainment. De asemenea, Shyamalan își finanțează singur filmele.

În 2021, pe fondul pandemiei, Old a debutat cu 17 milioane de dolari pe piața internă. Cele două filme anterioare ale lui Shyamalan, Glass din 2018 și Split din 2016, au avut fiecare un debut fulminant de 40 de milioane de dolari, scrie The Hollywood reporter.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult