Travel

Se dă o vacanță gratuită pentru români în 2024! Cine poate merge fără bani în Grecia

Se dă o vacanță gratuită pentru români în 2024 Cine poate merge fără bani în Grecia
Photo by Link Hoang on Unsplash

Vacanțe gratuite pentru români în 2024, în Europa. Cei care vor să călătorească în Grecia poate merge, fără niciun ban. Doar transportul trebuie să și-l asigure.

Da, este real. Unii români pot să meargă într-o vacanță în Grecia în mod gratuit. Totul este asigurat, iar zona e și ea una superbă, mai exact insula Rhodos.

De ce pot pleca românii gratuit în vacanțe? Nu este o glumă. Mai degrabă e vorba de o ”părere de rău” din partea statului elen și de o recompensă pentru turiști.

Astfel, dacă ai fost în Grecia și ai fost afectat de incendiile devastatoare din insula Rhodos, acum ai șansa să pleci în vacanță, în același loc, gratuit.

Guvernul Greciei a anunţat că îi va despăgubi pe turiștii afectați anul trecut şi chiar le va oferi o vacanţă gratuită tot în Rhodos. Programul se numește „Rhodos Pass” și le oferă turiștilor numeroase avantaje.

Când pot merge turiștii gratuit în Grecia

Singura neplăcere este că turiștii nu pot merge vara în Grecia gratuit. Mai exact, programul prevede clar că orice turist afectat poate merge o săptămână în Grecia.

Pe de altă parte, acestea trebuie să se încadreze într-un anumit interval de timp. Este vorba despre perioada 15 martie-15 mai sau 1 octombrie-15 noiembrie.

Guvernul a alocat aproape 4 milioane de euro pentru aceste despăgubiri. Și este de așteptat ca zeci de mii de turiști să profite de această oportunitate, având în vedere vacanța distrusă de anul trecut.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate