Travel

Locul din România care seamănă perfect cu Norvegia! Ai impresia că te află în țara nordică. Este la fel de frumos, dar mult mai ieftin. Puțini știu despre el

Locul din România care seamănă perfect cu Norvegia Ai impresia că te află în țara nordică. Este la fel de frumos dar mult mai ieftin. Puțini știu despre el

România are multe locuri care merită văzute, iar unele dintre ele arată la fel de bine precum unele din străinătate. Cea mai bună parte este că aici nu dai atât de mulți bani.

Un astfel de loc este și Todireni, din comuna Șaru Dornei (jud. Suceava). Locația, care se află la 8 kilometri de Vatra Dornei, aduce foarte mult cu Norgevia.

Acest lucru se datorează Cubului din Oglindă, un loc de cazare așa cum nu mai există oriunde în România.

Cubul cu oglindă este suspendat la doi metri deasupra pământului și se află ascuns în pădure, printre brazi, scrie călătorînbascheți.ro.

Potrivit sursei citate, interiorul este foarte frumos și nu îți lipsește absolut nimic în perioada în care te cazezi aici. Cubul din Oglinda are o chicinetă utilată complet, living, baie și un dormitor la etaj.

cubul din oglinda
Sursa: Chalet Green Velvet & Cub

Proiect revoluționar în România

Locația este una minunată dacă te afli în exteriorul Cubului din Oglindă. Imaginile publicate de la acest arată cât de frumos se reflectă natura în oglinzi.

În această locație se pot caza maxim patru oameni.

Mihai Ursu, un tânăr din zonă, este cel care a venit cu acest proiect revoluționar pentru România. Acesta a depus foarte multă muncă pentru a termina proiectul. Deși locația are absolut orice ai nevoie, el a avut grijă să nu strice natura din jur.

Să te cazezi aici costă 500 de lei/noapte în timpul săptămânii și 600 de lei/noapte în weekend.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate