Travel

Cel mai mic preț pentru o vacanță pe litoralul Mării Negre: 380 de lei pentru 5 nopți, la hotel de 3 stele în această vară! Oferta este valabilă doar până pe 18 februarie

Cel mai mic preț pentru o vacanță pe litoralul Mării Negre 380 de lei pentru 5 nopți la hotel de 3 stele în această vară Oferta este valabilă doar până pe 18 februarie
Foto: Julita, Pixabay.com

Românii care vor să meargă în vacanță în această vară pe litoralul autohton au la dispoziție sute de oferte speciale în cadrul Târgului de Turism Online organizat de Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe acest segment, în perioada 14 – 18 februarie.

Dat fiind că la reducerile acordate în cadrul programului Înscrieri Timpurii se adaugă extra-discounturi, sejururile pentru sezonul estival 2024 pot fi rezervate cu reduceri de până la 54% în cele peste 200 de unități de cazare, din toate categoriile de confort și din toate stațiunile de la Marea Neagră, care participă la eveniment.

Cel mai mic tarif pentru o noapte de cazare este de 38 lei de persoană la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord, în vreme ce la all inclusive, un produs solicitat de tot mai mulți turiști care aleg litoralul românesc, prețurile pornesc de la 295 lei/camera/noapte la un hotel de 3 stele din stațiunea Saturn.

În intervalul 14-18 februarie, cei care vor să-și rezerve o vacanță pentru sezonul estival 2024 pe litoralul românesc pot alege din sute de pachete turistice cu reduceri de până la 54%, disponibile în cadrul Târgului de Turism Online organizat de Litoralulromanesc.ro. Astfel, tarifele încep de la 380 lei pentru cinci nopți de cazare pentru două persoane la un hotel de 2 stele din Eforie Nord, ceea ce înseamnă că prețul pe care trebuie să îl plătească o persoană pentru o singură noapte de cazare este de 38 lei.

Oferte de vis la târgul de turism litoralulromanesc.ro

Pentru pachetele all inclusive, cel mai mic tarif pentru un sejur de 5 nopți la un hotel de 3 stele în luna iunie este 1.475 lei pentru două persoane, iar la un hotel de 4 stele, în aceleași condiții, tariful pornește de la 2.700 lei.

Românii care vor să meargă la vară în Mamaia pot achiziționa pe durata târgului un sejur de 5 nopți cu prețuri ce pornesc de la 555 lei la un hotel de 3 stele. Cei care aleg stațiunea Eforie Nord pot rezerva un sejur de 5 nopți cu prețuri ce pornesc de la 465 lei la un hotel de trei stele.

În sudul litoralului, un sejur de 5 nopți costă de la 380 lei și include cazare în hotel de 3 stele în stațiunea Saturn.

După anii de pandemie, urmați de temerile generate de războiul din Ucraina, care i-au determinat pe mulți români să fie reticenți în a-și rezerva din timp vacanța, pentru sejururile din sezonul estival 2024 vedem o creștere a ritmului de rezervări prin programul Înscrieri Timpurii, cu peste 23% în ianuarie față de aceeași lună din anul precedent. Ofertele speciale, așa cum sunt cele create pentru Târgul de Turism Online pe care îl organizăm în fiecare an și în care angrenăm multe unități de cazare de pe litoral, reprezintă o oportunitate pentru toți cei care vor să-și facă planurile de vacanță din timp și la prețuri foarte avantajoase„, afirmă Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

Ofertele de la Târgul de Turism Online sunt valabile de miercuri, 14 februarie, până la finalul zilei de duminică, 18 februarie. Cei care rezervă un sejur în acest interval trebuie să plătească pachetul selectat până cel târziu luni, 19 februarie, iar sumele achitate sunt nerambursabile.

Rezervările pot fi efectuate online, telefonic sau pe e-mail. Sejururile pot fi plătite atât cu cardul și numerar, cât și cu vouchere de vacanță.

Litoralulromanesc.ro, deținut de compania Creative Eye SRL din Constanța, cu capital integral privat românesc, este cel mai mare retailer de vacanțe în stațiunile autohone de la Marea Neagră, atât ca număr de turiști, cât și ca vânzări. Portalul www.litoralulromanesc.ro promovează peste 500 de structuri de cazare în stațiunile de pe litoralul românesc, de la unități de o stea până la cele de cinci stele. Compania este activă în industria turismului din anul 2005, interval în care turoperatorul a organizat vacanțe la malul mării pentru peste 1,4 milioane de turiști.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate