Politică

Cine este cu adevărat Rareș Hopincă, candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2? Ce avere neștiută are acesta

Cine este cu adevărat Rareș Hopincă candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2 Ce avere neștiută are acesta

Rareș Hopincă, candidat al alianței electorale PSD-PNL la Primăria Sectorului 2, primea un salariu impresionant. Politicianul a recunoscut că este vorba despre o sumă de 15.000 de lei.

Rareș Hopincă a devenit candidat PSD-PNL la Primăria Sectorului 2 după ce a demisionat din funcția de prefect al Capitalei în care fusese numit în iulie 2023.

Înainte de a ocupa această poziție, politicianul era city manager la Primăria Sectorului 5.

Chiar și așa, el spune că nu este bogat. Potrivit dezvăluirilor făcute de alesul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2, avea un salariu de 2.500 de euro pe lună, respectiv 12.000 de lei.

Totodată, la Primăria Sectorului 5, unde era city manager, câștiga aproximativ 15.000 de lei.

În momentul de față, spune el, câștigă 12.000 de lei pe lună, un nivel pe care îl numește „mare”.

Candidatul alianței electorale PSD-PNL spune că este mulțumit

Candidatul alianței electorale PSD-PNL la Primăria Sectorului 2 spune că este mulțumit și nu are dorințe pe care să nu le fi îndeplinit.

„La instituția prefectului am avut un salariu de 2.500 de euro pe lună, aproximativ 12.000 de lei, la Primăria Sectorului 5, ca city manager, undeva la vreo 15.000 de lei.

Acum (câștig n.r.) 12.000 de lei pe lună, un nivel care este mare (pentru omul de rând n.r.), dar e un nivel care mie îmi este suficient, adică nu pot să spun că am nevoi pe care să-mi doresc să le îndeplinesc și nu le îndeplinesc”, a declarat Rareș Hopincă pentru Fanatik.

Declarația de avere scoate la iveală mai multe informații despre Rareș Hopincă. Potrivit documentului, acesta are două apartamente în București.

Primul este de 66 mp și a fost cumpărat în 2011. Al doilea este de 41 de metri pătrați și a fost cumpărat în 2015.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate