Politică

Adio Gabriela Firea! Cine va fi candidatul PNL-PSD pentru Primăria Capitalei? Este cea mai mare surpriză posibil

Adio Gabriela Firea Cine va fi candidatul PNL-PSD pentru Primăria Capitalei Este cea mai mare surpriză posibil
18 mart. / 10:36

Adio Gabriela Firea. Deși stătea foarte bine în sondaje, în cele din urmă, fostul primar general al Capitalei nu va fi susținută de alianța PSD-PNL pentru un nou mandat. Numele candidatului este unul surprinzător și urmează să fie anunțat oficial.

Acesta este Cătălin Cîrstoiu, directorul Spitalului Universitar. Probabil s-a mers pe modelul Sorin Oprescu, însă nu trebuie uitat că celebrul medic a fost cel mai slab primar pe care l-a avut Capitala vreodată.

Nicușor Dan este încă preferat de foarte mulți bucureșteni și are mari șanse să câștige un nou mandat. Pericolul cel mare vine de la Piedone, în ceea ce-l privește. Este greu de crezut că numele Cătălin Cîrstoiu îi va convinge pe locuitorii din Capitală să meargă la vot.

Dispare și Sebastian Burduja din ecuație

Așadar Sebastian Burduja a pierdut și el meciul intern și cu toate că s-a bucurat de o mare popularitate datorită modului în care a gestionat ministerele avute în subordine, colegii lui de partid nu i-au susținut candidatura. Iar cei de la PSD s-au opus vehement, argumentând că nu are nicio șansă în fața lui Nicușor Dan.

La un moment dat se vorbea despre un alt nume care ar fi putut fi candidat. Este vorba despre Dan Ostahie, fondatorul ALTEX. Pentru a nu apărea conflicte între cele două partide, s-a ales un candidat independent.

Anunțul oficial în legătură cu numirea lui Cătălin Cîrstoiu ar urma să fie făcută astăzi.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult