News

Zodia care va avea mult de suferit. Se întorc persoane din trecut. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Zodia care va avea mult de suferit. Se întorc persoane din trecut. Mihai Voropchievici previziuni rune

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor  pentru perioada următoare. O zodie primește o rună mai ciudată, peste care însă a mai trecut odată până acum.

Conform horoscopului runelor prezentat de Mihai Voropchievici, următoarele zile aduc greutăți, provocări, dar și vești bune pentru unii nativi.

Astfel, pentru Capricorni se anunță o perioadă de singurătate. Nativii acestei zodii au avut momente dificile de depășit și simt nevoia să fie lăsați în pace. Și tocmai din acest motiv, cei din jurul lor ar fi bine să le respecte decizia.

„După o săptămână de greutăţi, acum se înconjoară de necunoscut. Nu mai vrea să vorbească cu nimeni. Este într-o comuniune totală cu forţele divine şi simte nevoia să se retragă în carapace pentru o săptămână”, spune numerologul.

Pentru nativii din zodia Vărsător pe de altă parte, lucrurile stau ceva mai diferit. Mihai Voropchievici spune că cei născuți sub acest semn zodiacal au nevoie de multă forță.

Zodia care trebuie să lase trecutul în urmă

Au mai primit o rună de acest tip în trecut, astfel că acum e nevoie de mai multă seriozitate ca oricând. Iar asta e valabil atât acasă, cât și la locul de muncă. Doar așa, rezultatele mult așteptate vor fi atinse.

„Trebuie să îşi mobilizeze forţele. Ei au primit de multe ori această rună pentru că se împrăştie în multe, încearcă să le facă pe toate, dar acum sunt sfătuiţi să fie mai serioşi, să îşi consolideze poziţia şi acasă, şi în societate, dar şi la serviciu pentru a triumfa”, adaugă Mihai Voropchievici.

Peștii primesc în schimb vești bune din partea runelor. Acești nativi trebuie doar să lase lucrurile supărătoare în urmă și să se pregătească pentru o perioadă cât se poate de frumoasă din viața lor.

„Peştii sunt sfătuiţi să dea la o parte toate problemele şi grijile legate de trecut. Intră Soarele în curtea lor, îi obligă să lase necazurile în urmă şi să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate