News

Vrei să te angajezi la Dedeman? Ce salarii imense oferă compania. Nici nu contează studiile. Posturile care sunt scoase acum

Vrei să te angajezi la Dedeman Ce salarii imense oferă compania. Nici nu contează studiile. Posturile care sunt scoase acum

Dedeman, unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de bricolaj din România, angajează din nou. Află ce condiții trebuie să îndeplinești.

Dedeman a scos din nou mai multe posturi de angajare. Ele se află în diverse locuri din România, așa că toată lumea are o șansă la interviu, dacă respectă aceste condiții.

Compania caută oameni mai mult pentru o perioadă nedeterminată și cu un contract full time. Noile anunțuri au fost publicate chiar pe data de 6 septembrie.

De asemenea, compania mai spune că este în căutare de oameni în Tg. Jiu, Vaslui, Zalău, Călărași,  Hunedoara, Pitești, Baia-Mare București, Sf. Gheorghe, Turda, Oradea, Buzău și nu numai.

Dedeman caută oameni pentru mai multe posturi

În anunțul companiei apar mai multe locuri de muncă, dintre care amintim consultant vânzări materiale de construcții, manipulant logistică, lucrător comercial gresie și faianță, dispencer magazin, referent surse umane, agent securitate incinte, casier, consultant vânzări, operator depozit și nu numai.

Posturile sunt multe și diferite, dar la fel și sarcinile.

De exemplu, o persoană care dorește să se angajeze ca și șef echipă logistică marfă trebuie să aibă experiență în coordonarea echipei. Cei care au avut în subordine directă o echipă formată din minim cinci oameni au un avantaj.

Dedeman mai spune că este în căutare, pentru acest post, de o persoană organizată, care poate îndeplini cu succes toate sarcinile, alături de echipa din subordine.

Salariile la Dedeman diferă în funcție de post, de experiență și de locația unde este situat magazinul. Platforma undelucrăm.ro arată că un consultant vânzări cu un contract full time din Brașov a avut un salariu lunar net de 3.500 de lei, plus un bonus de 1.200 de lei. La aceste sume se adaugă și bonurile de masă în valoare de 600 de lei.

Un alt angajat, dar pe funcția de manager raion, din Pitești, spune că primește lunar un salariu de 5.000 de lei, alături de un bonus de 1.200 de lei. Bonurile de masă însumează 600 de lei, iar bonului anual este de 5.000 de lei.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate