News

Vine prăpădul pentru milioane de români! Aceste localități vor rămâne fără curent electric. Vremea a făcut ravagii și va continua să dea totul peste cap

Vine prăpădul pentru milioane de români Aceste localități vor rămâne fără curent electric. Vremea a făcut ravagii și va continua să dea totul peste cap

Prăpăd pentru un număr mare de români. Mai multe localități rămân fără curent. Un anunț oficial în acest sens a venit în urmă cu puțin timp.

O mulțime de români dau de probleme. În mai multe localități nu mai este curent și se pare că problemele vor dura ceva timp și chiar s-ar putea extinde.

Este vorba despre românii care au contract cu Electrica. Dacă ai contract la această companie, s-ar putea să rămâi fără curent. Vremea rea din ultimele zile, ploile, furtunile, dar și ninsorile din anumite zone, pot afecta alimentarea cu energie.

Tocmai din acest motiv, cei de la Electrica au publicat informații cu privire la aproximativ 200 de incidente din cauza cărora este întreruptă furnizarea de energie electrica în diverse localități din țară.

Un număr mare de persoane este afecta, iar harta cu întreruperi Electrica este actualizată constant. Astfel, dacă și tu ai probleme cu alimentarea, compania îți recomandă să verifici harta.

Electrica, anunț extrem de important pentru toți clienții

S-ar putea ca problemele să fie fix din cauza vremii și nu din cauza rețelei tale. Probleme sunt în toată țara, astfel că va dura ceva timp până când energia revine.

De altfel Electrică anunță că în următoarele 15 zile se lucrează intens pentru a se rezolva aceste probleme. Drept urmare, dacă la tine încă nimic nu s-a rezolvat, vei fi nevoit să mai aștepți.

Important este să verifici harta și să soliciți ajutor din partea companiei. În acest mod, apelul tău va fi preluat, iar mai apoi, echipa de intervenție vine la fața locului.

În unele cazuri există explicații amănunțite cu privire la defecțiuni. În acest mod, clienții pot știi cât mai au de așteptat, dar și cât de complicată este situația sau nu. Și la alte companii sunt probleme, având în vedere vremea neașteptată din ultima perioadă.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate