News

Vedeta Antena 1 care a recunoscut că a făcut trafic de droguri. Simona Gherghe este prinsă la mijloc

Vedeta Antena 1 care a recunoscut că a făcut trafic de droguri. Simona Gherghe este prinsă la mijloc

Probleme mari la Antena 1, după ce unul dintre concurenții de la reality show-ul matrimonial Mireasa a recunoscut că a făcut trafic de droguri în urmă cu câțiva ani. Filmarea cu tânărul transformat în vedetă datorită emisiunii la care participă se află pe pagina de Instagram, Viperele Vesele.

Simona Gherghe este prezentatoarea producției și fără să vrea a aterizat la mijlocul acestui scandal. Toate detaliile au fost furnizate, cum am menționat deja de Viperele Vesele, care arată și că Andrei Liviu Negrea s-ar putea trezi cu oamenii legii la ușă, în contextul în care infracțiunea la care face referire nu s-a prescris.

Acuzații grave la Antena 1

viperele___vesele

Potrivit art. 2 din Legea 143/2000, cu modificările și completările ulterioare: „(1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deținerea ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc, fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 10 ani și interzicerea unor drepturi.(2) Dacă faptele prevăzute la alin. (1) au ca obiect droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 15 ani și interzicerea unor drepturi.”

Conform mărturisirilor făcute de Andrei Liviu Negrea în editia din 17.04.2024 a emisiunii Mireasa, difuzată de Antena 1, „ÎN URMĂ CU 4-5 ANI” a intermediat tranzacționarea de droguri pe teritoriul României, făcând legătura între clienți și rețeaua de traficanți.

Ținând seama că termenul de prescripție a răspunderii penale este de 8 ani în cazul traficării drogurilor de risc și de 10 ani în cazul traficării drogurilor de mare risc, fapta recunoscută la postul Antena 1 nu este prescrisă și organul de urmărire penală ( Parchetul) se poate sesiza din oficiu în acest caz, măcar și pentru a identifica rețeaua de traficanți de droguri despre care Andrei Liviu Negrea vorbește.

De asemenea, fapta mărturisită de Andrei Liviu Negrea poate fi văzută și în lumina art 367 Cod Penal, care se refera, printre altele, la aderarea/sprijinirea unui grup infracțional organizat, pentru care, de asemenea, posibil să nu fi intervenit prescripția răspunderii penale.
Ne menținem încrederea în autoritățile competente ale statului și avem convingerea că se vor sesiza și vor lua măsuri în acest caz.

Având în vedere gravitatea faptelor mărturisite de Andrei Liviu Negrea, simțim zdrăngănit de cătușe la Buftea, Ilfov, în strada Studioului nr 1, platoul 16, Mireasa.

În continuare, vă prezentăm mărturisirea făcută de Andrei Liviu Negrea, pentru emisiunea Mireasa, Antena 1.
SPUNEȚI NU DROGURILOR, SPUNEȚI STOP TRAFICULUI DE DROGURI!

@viperele___vesele

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate