News

Suma enormă pe care a plătit-o Andreea Antonescu pentru implantul cu silicoane. Face ravagii la America Express

Suma enormă pe care a plătit-o Andreea Antonescu pentru implantul cu silicoane. Face ravagii la America Express

Andreea Antonescu a uimit din nou pe toată lumea cu bustul său generos. Acum face ravagii la ”America Express”, dar a atras atenția și când a participat la ”Survivor România”.

Andreea Antonescu a acceptat provocarea de a concura în emisiunea ”America Express”, alături de Andreea Bălan. Vedeta face ravagii în cadrul concursului datorită bustului ei.

Acest lucru s-a întâmplat și în 2021, atunci când a participat la emisiunea ”Survivor România”. La vremea aceea, ea a atras atenția tuturor prin decolteul generos.

În cadrul ”Survivor România”, Jador a fost cel mai impresionat de bustul frumoasei Andreea Antonescu, dar a fost dezamăgit să vadă că aceasta nu este puternică din punct de vedere fizic.

Cât au costat silicoanele frumoasei Andreea Antonescu

Partenera de concurs a Andreei Bălan avea un bust generos încă de dinainte de operație. În anul 2002, ea a pozat pentru revista Playboy și a primit cel mai mare onorariu din istoria revistei în varianta românească. Ea a primit atunci 30.000 de dolari.

”Solista trebuia să semneze contractul imediat după împlinirea vârstei de 18 ani dar, tocmai atunci, a fugit puţin de acasă şi contractul, discutat în prealabil cu tatăl ei, a căzut. După un timp, Dan Capatos (n.r. era editor executiv la revistă) mi-a adus-o pe Andreea la redacţie şi, împreună, am reuşit să o convingem să semneze. A fost ultima dată când Playboy s-a vândut în 100.000 de exemplare, aşa că şi-a meritat din plin onorariul”, spunea Dan Boerescu, fostul redactor șef al Playboy, într-un interviu pentru Click!.

Totuși, Andreea Antonescu a decis să își apeleze la medicul estetician în anul 2017, după ce a născut. Potrivit vbiz.ro, ea a plătit 2.500 de euro pentru un lifting prin implant.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate