News

Mircea Geoană ar fi fost diagnosticat cu cancer. Ce pronistic are și ce șanse sunt să mai candideze la alegerile prezidențiale

Mircea Geoană ar fi fost diagnosticat cu cancer. Ce pronistic are și ce șanse sunt să mai candideze la alegerile prezidențiale

Mircea Geoană a apărut în ultima perioadă în public destul de palid și fără păr. Mulți au luat în râs noul look al secretarului adjunct al NATO, dar se pare că motivul pentru care acesta arată așa îl reprezintă boala cruntă cu care ar fi fost diagnosticat. Potrivit redactia.ro, fostul șef al PSD ar suferi de cancer limfatic.

Mircea Geoana este considerat de specialiști un candidat cu mari șanse la alegerile prezidențiale viitoare. Acesta l-ar putea succeda pe Klaus Iohannis, care ar avea și el ambiții internaționale sau măcar premier în România, conform opiniilor mai multor jurnaliști.

Starea de sănătate a lui Mircea Geoană a ridicat multe semne de întrebare legate de o candidatură a lui. Sursele Reviewpebune.ro au dezvăluit, însă că acesta s-ar simți destul de bine, că tratamentul a dat rezultate și că se simte destul de bine acum.

Râmâne Mircea Geoană în cărți pentru prezidențiale

Cancerul este o boală necruțătoare, care a curmat multe vieți, dar cercetătorii au venit în ultimii ani cu tot mai multe tratamente revoluționare, care dau rezultate foarte bune. Astfel că dacă diagnosticul este stabilit din fazele incipiente, afecțiunea poate să dispară complet, iar șansele unei recidive sunt minime.

Mircea Geoană ar putea candida așadar la alegerile prezidențiale, iar un rival de temut pare a fi actualul premier Nicolae Ciucă. Alți candidați puternici nu au fost discutați până în momentul de față, dar așa cum ne-am obișnuit surprizele vor veni pe ultima sută de metri.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate