News

LIDL oferă peste premii de peste 2.000 de lei acestor clienți. Ce trebuie să faceți ca să intrați în ofertă. Este în toate magazinele

LIDL oferă peste premii de peste 2.000 de lei acestor clienți. Ce trebuie să faceți ca să intrați în ofertă. Este în toate magazinele

LIDL vine cu o ofertă pe care pur și simplu nu ai cum să o ratezi. Ai șansa să câștigi premii de peste 2.000 de lei, de care cu siguranță ai nevoie în casă. 

LIDL a lansat o nouă ofertă valabilă până aproape de finalul lunii iunie. Norocoșii pot câștiga premii excelente, ale căror valoare e una cu adevărat fabuloasă.

Ce trebuie să faci și ce premii poți să câștigi de la LIDL? Acumulează 6 puncte în aplicația LIDL Plus. Primești un punct la fiecare 30 de lei cheltuiți, iar după ce scanezi cardul LIDL Plus la casă, toți pașii sunt urmați.

Nu trebuie decât să confirmi înscrierea în concurs, iar după ce aceasta se termină, deci după 26 iunie, vei afla dacă ești unul dintre norocoșii câștigători.

Cum poți să câștigi premii de peste 2.000 de la LIDL

”Ți-am pregătit un nou concurs #LidlPlus! Acumulează 6 puncte în aplicație, înscrie-te și poți câștiga premiile din imagine. Scanează cardul Lidl Plus la casa de marcat, acumulează 6 puncte în aplicație, confirmă înscrierea în concurs și poți câștiga! Promoția se desfășoară în perioada 29.05 – 25.06.2023. Valoarea unui punct este de 30 de lei”, se arată în anunțul făcut de reprezentanții LIDL România.

Ce premii pune la bătaie retailerul? În primul rând un set de mașină de spălat și uscător de la Samsung. Dacă ar fi să-l cumperi separat, acest produs ajunge să coste mai bine de 2.000 de lei.

Putem spune deci că cei de la LIDL sunt destul de generoși. De asemenea, seria premiilor nu se oprește doar aici. LIDL mai oferă și 5 grater Landmann norocoșilor câșităgori, dar și alte 3 camere Insta360 X3.

Avem deci niște premii extrem de atractive, iar dacă îți faci cumpărăturile la LIDL săptămânal, ai cu siguranță șansa să te poți înscrie în acest concurs fără prea multe probleme. Ai grijă însă să urmezi fiecare în pas în parte.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate