News

Serialul de pe Netflix care a cucerit întreaga planetă. Are sute de milioane de vizualizări și va ajunge imediat și în România

Serialul de pe Netflix care a cucerit întreaga planetă. Are sute de milioane de vizualizări și va ajunge imediat și în România

Un serial de pe Netflix așteptat de toți abonații își va face debutul curând. Era așteptat de multă vreme, iar acum așteptarea putem spune că s-a încheiat.

Netflix anunță că franciza ”Terminator” va prinde viață în serie animată. Astfel, fanii filmelor SF vor putea să se bucure de o nouă perspectivă.

„Terminator: The Anime Series” este noua serie Netflix va introduce personaje inedite și este creată de studioul japonez de animație Production IG, cunoscut pentru „Ghost in the Shell”.

Conform anunțului făcut de reprezentanții Netflix, seria este un pas îndrăzneț pentru franciza „Terminator”. Practic, aceasta se extinde dincolo de cele șase filme, seria TV, romanele, benzile desenate și jocurile video existente.

Se poate spune că abonații se pot bucura de o continuare, având în vedere că seria filmelor s-a oprit de ceva timp. Important de știut e că acțiunea seriei noi de pe Netflix se desfășoară în 2022 și se întinde pe mai multe decenii, prezentând o luptă între supraviețuitorii umani și o armată nesfârșită de mașini.

Serialul mult așteptat care va debuta pe Netflix în curând

Mai apoi, firul narativ se întoarce în 1997, când inteligența artificială Skynet devine conștientă de sine și începe războiul împotriva umanității.

Netflix mai spune și că punctul central al seriei este un soldat trimis înapoi în timp pentru a schimba destinul umanității, protejând un om de știință esențial în lupta împotriva Skynet.

Amintim că seria Terminator a început cu ilmul lui James Cameron din 1984, care a devenit un pilon al genului SF. Au urmat două filme, iar „Terminator: Dark Fate” din 2019, a fost ultimul film lansat.

Mulți au tot sperat la o continuare și se pare că dorința le-a fost îndeplinită într-o oarecare măsură. Rămâne de văzut ce alte surprize mai pregătesc cei de la Netflix.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate